• Tasuta laiendatud garantii

  • Ainulaadne, ülivastupidav supersilikoonist kest

  • Ülimalt loomulik tulemus

  • Ümbermõtlemise korral tootja kulul implantaatide eemaldamine

Nanotehnoloogiline kest

Võimalus, et Motiva implantaat tugeva füüsilise stressi tulemusel puruneks või kutsuks esile kapslireaktsiooni, on imeväike. Motiva Ergonomix2 implantaadil on vaieldamatult maailma kõige paremate venimisomadustega, naturaalseim, elastseim kest. On see ju valmistatud sama tüüpi silikoonist, millest tehakse südameklappe.

Ergonomix2 puhul on tagatud ülimalt loomulik tulemus, sest ümarad ergonoomilised implantaadid järgivad keha liigutusi.

Spetsiaalselt loodud pealispind viib põletikuriski miinimumini ja sobitub nahaaluste kudedega parimal võimalikul moel. Kest ehk pealispind on ohutuse seisukohast olulisim, sest on inimese kehaga otseselt kontaktis. Karedapinnalised vanemat tüüpi pealispinnad tekitavad suure tõenäosusega pideva põletikulise protsessi. Motiva implantaatidel on nanotehnoloogiline kontaktpind, mis ühendab sileda ja kergelt tekstuurse pinna parimad omadused. Selline kiht on nii Motiva Roundil, Egronomixil kui ka uudsel Ergonomix2-l.

Turvakiht

Kõigil Motiva implantaatidel on hoolikalt valmistatud kest, mis koosneb mitmest silikoonkihist. Kihtidel on eri omadused ja funktsioonid. Lubatud normide piires silikooni lekkimine organismi on omane kõigile meditsiinilisest silikoonist toodetele, ent Motiva Ergonomix2 puhul on see tänu ainulaadsele kestamaterjalile sadu kordi väiksem kui tavalisel rinnaimplantaadil. Sellele lisandub veel spetsiaalne lekkimisvastane tõkkekiht. Tavaliselt ei ole võimalik silikooni lekkimist takistavat kihti silmaga näha, seega võib jääda märkamatuks võimalik tootmisviga. Motiva andis tõkkekihile helesinise värvi. See annab kirurgile võimaluse operatsiooni käigus implantaati visuaalselt hinnata ja tagada, et see on veatu.

Kiip

Motiva rinnaimplantaatidel on tagaküljel tibatilluke mikrokiip, millesse on salvestatud toote seerianumber. See on vajalik selleks, et kui naine läheb kontrolli, aga on kaotanud implantaadi passi, on võimalik kirurgil kehaväliselt spetsiaalse aparaadiga rinda skännida ja selgitada välja, millist tüüpi tootega täpselt tegu ning milline on implantaadi suurus. Passiivne mikrokiip on niisiis ühtlasi elektrooniline implantaadi pass.

Garantii

Kui inimene kuni poolteise aasta jooksul pärast operatsiooni tunneb, et tegi vale otsuse ja soovib endist seisu tagasi, siis Ergonomix2-ga kaasnev JOY programm annab sellise unikaalse võimaluse ja rinnaimplantaadid eemaldatakse tasuta.

Kui öeldakse, et implantaatide puhul kehtib eluaegne garantii, siis inimesed arvavad, et eluaegne – see tähendab inimese eluiga. Silmas peetakse siiski implantaadi eluiga. Tavaliselt on tänapäevase modernse implantaadi prognoositav eluiga 20–25 aastat. Motiva Ergonomixi ja Roundi puhul on võimalik osta juurde laiendatud garantii – kui implantaat puruneb või esineb kapslireaktsioon, maksab kindlustus implantaadi ja ka implantaadi vahetuse kinni. Ergonomix2 puhul tuleb aga laiendatud garantii tasuta kaasa. Mida täpselt tähendab laiendatud garantii? See tähendab seda, et tootja võtab vastutuse ja kohustub maksma kinni ka implantaatide vahetamise protsessi. Varem on garantii kehtinud implantaatide asendamise osas, ent mitte protseduuri enda osas. Samuti on märkimisväärne Ergonomix2-ga kaasnev võimalus – kui inimene kuni poolteise aasta jooksul pärast operatsiooni tunneb, et tegi vale otsuse ja soovib endist seisu tagasi, siis Ergonomix2-ga kaasnev JOY programm annab sellise unikaalse võimaluse ja rinnaimplantaadid eemaldatakse tasuta. See on esimene kord rinnaoperatsioonide ajaloos, kus implantaatide tootja kulul on võimalik implantaatidest vabaneda.

Ergonomix2 puhul on garantii asendusimplantaadile ja ka kordusoperatsiooni kulud makstakse kinni kuni 2500 euro väärtuses ühe implantaadi kohta, kui implantaat puruneb või on tekkinud kapslireaktsioon.

Loomulik tulemus

Ergonomix2 puhul on tagatud ülimalt loomulik tulemus, sest ümarad ergonoomilised implantaadid järgivad keha liigutusi. Rind toimib nagu naturaalne rindki – lamades vajuvad õige pisut küljele, ent hoiavad ümarat kuju, püsti seistes on rinnad tilgakujulised. Ergonomix2 elastsus ja pehmus on spetsiaalselt loodud inimese rinnakoele võimalikult sarnasena. Patenditud tehnoloogia (TrueMonobloc) tagab, et mis tahes surve või väändumise korral implantaat viga ei saa, sest kest moodustab sisuga täieliku terviku. Oma osa annab erinevatest supersilikooni kihtidest koosnev kest, mis on hoolikalt venimise ja murdumise osas testitud ja põhjalikult kontrollitud. Kest on veelgi elastsem, vastupidavam ja pehmem kui Motiva Roundil ja Ergonomixil. Ja tulemus? Loomulik, mugav, ilus. Täiuslik!

Rohkem infot implantaatide ja operatsiooni kohta leiad Christinas Clinicu kodulehelt.

Christinas Clinic on 30-aastase kogemusega plastika- ja üldkirurgia erihaigla Eestis, kus pakutakse laia valikut kõige uuenduslikumatest kirurgilistest ja mittekirurgilistest esteetilistest protseduuridest vastavalt kliendi individuaalsetele vajadustele.

Tegevusluba: L04954

Jaga
Kommentaarid