Game Changeri meisterklassi Dels asutaja: viis, kuidas me tööst mõtleme, on muutunud

„Kontrast 10 aasta taguse ajaga, mil ma oma karjääri alustasin, võrreldes sellega, kuidas asjad praegu on, on ikka väga erinev, ütleb 33-aastane ettevõtja, kes on veendunud, et viis, kuidas inimesed praegu tööst mõtlevad, on vägagi muutunud. Ta lisab, et töötab hetkel koos noortega, kes on oma vanusest hoolimata palju saavutanud. Need noored läksid algul suurtesse pankadesse tööle, kuid põlesid läbi ja mõistsid, et nad peavad oma unistused ümber hindama.

Covid-19 testimispunktis töötamine põletas läbi. 22-aastaselt viieks kuuks aeg maha

22-aastane Adrene töötas keset koroonapuhangut testimiskeskuses ja ta kirjeldab seda kogemust kui kõige raskemat tööd, mida ta üldse elus teinud on. Naine tundis, et peab aja maha võtma ja ta tegigi seda oma vaimse tervise nimel viieks kuuks, enne kui tundis, et suudab uuele töökohale kandideerida. Tõsi, tal olid veidi suuremad võimalused aja maha võtmiseks, sest elas tol hetkel veel oma vanematega. Kuid noor neiu kinnitab, et on omadega nüüd vaimselt heas kohas ja valmis uuteks suurteks tööalasteks väljakutseteks.

Kui mulle oleks antud võimalus mitte sündida, oleksin selle vastu võtnud.“

24-aastane Victoria laadis kolm aastat tagasi Youtube’i üles video, milles kirjeldab oma vaatenurgast täiskohaga töötamise tegelikkust. Video on kogunud üle 70 000 vaatamise ja ehkki selle postitamisest on möödas kolm aastat, kogub see siiani peaaegu igapäevaselt kommentaare. Mõned inimesed on öelnud, et selle sisu on tumeda tooniga ja negatiivne, sest naine kirjeldab, et kui talle oleks antud võimalus mitte sündida, oleks ta selle vastu võtnud. „Oleks keegi mulle üsas olles teada andnud, et 80% oma eluajast ma lihtsalt töötan ja näen rängalt vaeva, et ära elada, oleksin ma vastu öelnud: ei, aitäh, ma jätan vahele!“ Kuid naine on rõõmus, et tänu internetile on noortel inimestel nüüd rohkem võimalusi karjääri tegemiseks, mis tähendab, et ei pea kuskil kellast kellani kohapeal käima.

Allikas: Stylist

Jaga
Kommentaarid