Kuna infrapunamatte leiab turult erineva hinna ja kvaliteediga, võrdlesin enne ostu erinevate müüjate matte põhjalikult. Lõpuks otsustasin soetada Zlimline’i infrapunamati, kuna leidsin, et nende inframatt on kvaliteetseim, ning lisaks tehti enne ostu sooritamist mulle bioresonantsdiagnostika. Oluline oli ka see, et toode ei pärine Aasiast nagu kõik teised turul olevad infrapunamatid.

Mariliis Vaarmets

Enne ostu sain nende infrapunamatti ka proovida, mis oli tegelikult suureks abiks, kuna juba esimesel korral selles kotis lamades hakkas see mõnus hooldus mulle meeldima.

Alustasin kümnepäevase kehapuhastuskuuriga kohe pärast ostu sooritamist ja juba pärast esimesi kasutuskordi hakkasin märkama muutusi kehas. Kaal hakkas vaikselt alanema, paistetus vähenes ja enesetunne muutus palju paremaks. Nädal hiljem hakkas kaduma ka akne näolt ja nahk muutus pehmemaks.

Tänaseks olen matti kasutanud umbes kuu aega kaks-kolm korda nädalas ning olen ülirahul. Näonahk klaarim, akne peaaegu taandunud, põletik kehas alanenud, tselluliit on vähenenud ja boonusena olen lahti saanud neljast kilost. Kaalukaotus ei olnud minu põhieesmärk, kuid olen õnnelik, et õhtuti kodus mõnusas soojas matis telekat vaadates kaotan kaalu ja saan oma tervisemuredele lahenduse.

Isegi pärast nii lühikest kasutusaega võin julgelt väita, et sellest saab sinu lemmikabiline, täpselt nagu mulle enne ostu kinnitati. Julgen täna kindlalt öelda, et infrapunamatist on saanud minu lemmikabivahend kodus tervise parandamiseks ja kaalulangetamiseks.“

- Mariliis Vaarmets

Kuidas ma täna mahun riietesse, mida kandsin 20 aastat tagasi?

„Kõik sai alguse sellest, kui lugesin armsa Reet Härmati postitust mingist imelisest inframatist, mille abil on võimalik liigsetest kilodest vabaneda. Kuna tänavune talv tundus mulle eriti pikk ning külm ja mu kehakaalule mõjus ka hormoonide taseme kõikumine, siis kevadeks olin ma päris ahastuses ja ülekilosid jagus korralikult. Kevade saabudes vajasin abi ja otsustasin ka ise seda inframatti proovida.

Kõigepealt käisin Kehastuudios testimas, mis tunne on inframatis olla. Oli üle ootuste mõnus ja kuna tänavune kevad oli ikka uskumatult külm, siis mulle sobis selline kodune „saunaversioon“ ideaalselt!

Gaidi Äkke

Esimesed paar kuud kasutasin inframatti üsna intensiivselt – neli-viis korda nädalas koos salendava kehamähisega, hiljem üks-kaks korda nädalas.

Tundsin üsna varsti, et see kiirendab ainevahetust ja mul on palju rohkem energiat, sest matt aitab kehal puhastuda ning jääkaineid välja viia.

Olen seda mõnusat „saunatamist“ tänaseks nautinud omajagu ja olen ülimalt rahul – liigsed kilod kadusid nii taljelt kui puusadelt, kleidid, mida ma ei uskunud, et saan veel kunagi kanda, lähevad jälle selga!

Lisaks on mu nahk taas sile nagu aastaid tagasi.“

- Gaidi Äkke

Kuidas on sellised tulemused võimalikud?

Kommenteerib Zlimline’i infrapunamati looja Krislin Kuuskemaa, kellel on juba viieaastane inframattide hoolduse kogemus.

Aastaid tagasi Bali retriidis käies tõin kaasa infrapunamati, kuna kogesin seal, et mitte ainult mina ei tervene ega salene, vaid see andis tulemusi ka kõigile teistele retriidis osalejatele. Olin veendunud, et seda on väga vaja ka meie Eesti inimestele, kuna olenemata paremast elukvaliteedist suureneb meie kehakaal, halveneb tervis ja haigusi, nagu vähkkasvaja, esineb aina sagedamini. Enne infrapunamattide müügi alustamist kodukasutajatele pakkusin aasta aega kliinikus infrapunamati teenust sadadele klientidele ja nägin neid muutusi, millest Mariliis ja Gaidi räägivad.

Infrapunakiirgus on meie tervisele täiesti ohutu ning on aidanud parandada tervist juba aastakümneid ja seda vanust valimata.

Inimeste põhiküsimus mulle on alati, et kuidas on see võimalik, et nii lihtne ja mõnus hooldus annab selliseid tulemusi.

Infrapunakiirgus on aastaid maailmas tuntud olnud kui parim terviseparandaja, immuunsuse tõstja ja kaalualandaja. Infrapunamatt tõstab inimese keha sisetemperatuuri, ta hakkab rohkelt higistama ning keha hakkab väljutama sinna kogunenud kahjulikke ainevahetuse jääkprodukte. Väljutatud toksiinidega võtame kehalt koormuse ja kiirendame ainevahetust. Nii saab organismi ülejääva energia suunata uute rakkude loomisele.

Ühtlasi väheneb koormus immuunsüsteemile ja organitele ning tänu uute rakkude tekkele muutub nahk pehmemaks, juuksed ilusamaks ja küüned tugevamaks.

Olete tõenäoliselt kogenud, kuidas päikesekiirgus teid talvel läbi külma õhu soojendab?

Ka see on tegelikult infrapunakiirgus. Päikese toime põhineb füüsikalistel, keemilistel ja bioloogilistel omadustel, mis on vajalik nii taimedele, loomadele kui ka inimestele. Päikesekiirgus koosneb kolmest kiirgusest: ultraviolettkiirgusest, mille tagajärjel tekib päevitus, infrapunakiirgusest, mis annab edasi soojust, ja valgusekiirgusest, mis annab edasi valgust.

Infrapunakiirgus on meie tervisele täiesti ohutu ning on aidanud parandada tervist juba aastakümneid ja seda vanust valimata. See teeb infrapunahooldusest ühtlasi kogu pere hoolduse, kuna seda võivad kasutada kõik pereliikmed noorukitest eakateni.

Infrapuna liigitatakse alg-, kesk- ja kauginfrapunaks just sügavuse ja tõhususe järgi.

Inimkehale efektiivseim ja parimat mõju avaldav on kauginfrapuna, mida kasutab ka meie viimane toode Zlimline INFRA. See on kõrge lainepikkusega infrapunaliik, mis tungib sügavale kehakudedesse, tõstes rakusisest temperatuuri kuni 42 kraadini ja pannes keha rohkelt higistama, tekitamata seejuures suure kuumusega kaasnevat liigset raskustunnet.

Tõeline muutus on aga silmale nähtamatu: lihasepinged leevenevad, vererõhk alaneb, põletikud vähenevad, peavalud taanduvad, ainevahetus kiireneb, unekvaliteet paraneb ja immuunsüsteem tugevneb.

Alg- ja keskinfrapuna kasutavas inframatis peab tugevalt higistama hakkamiseks kasutama temperatuuri 70–75 kraadi, kuid FIRi ehk kauginfrapunakiirte ajel hakkab keha higistama ja toksiine väljutama juba 55–65 kraadi juures. Inimene väljutab kehast toksiine, alandab põletikku ja kaalu, kiirendab ainevahetust ning seda just läbi higistamise, energia kulutamise ja vedeliku väljutamise.

Selleks et kehast väljuksid toksiinid, vajab keha palju puhast vett, mille piisavas koguses tarbimine on paljude inimeste jaoks harjumatu. Ka selles suhtes on Zlimline INFRA päästerõngaks, kuna keha lihtsalt nõuab vett, nii et ka kõige kehvem veejooja joob pärast kuud kasutamist kaks liitrit vett päevas. Higistades kehast välja toksiinid ja raskemetallid, muutub keha aluseliseks, mis on vajalik, et ennetada haigusi, olla terve ja sale. Infrapunamati eelis tavasauna ja infrapunasauna ees on see, et toode on kompaktne, kaasaskantav ja kergesti kasutatav ega nõua palju ruumi.

Tänapäeva maailmas on rasvumine aina suurenev probleem, mille tõttu esineb aina enam terviseprobleeme ja haigusi. Kõrge vererõhk, kilpnäärme alatalitlus, ainevahetuse aeglustumine, hormonaalne tasakaalutus – neid kõiki seostatakse just suure kehakaaluga.

Ikka ja jälle küsitakse mult, et tänu millele kaal siis infrapunamatiga kaob.

Kehakaal alaneb siis, kui te kulutate rohkem energiat, kui tarbite. Tänu tunnisele infrapunamatiga saavutatud higistamisele kulutab naise keha energiat ca 600–900 kcal ja mehe keha 900–1000 kcal. Higistamine on osa keha termoregulatsiooni protsessist, mis suurendab südame löögisagedust ja jõudlust ning kiirendab ainevahetust. Keha vajab higi tekitamiseks palju energiat. See protsess aitab kehal vabaneda liigsest veest, sooladest ja rasvast. Süda saab 20–30-minutilise infrapunaseansi jooksul 10 kilomeetri jooksuga sarnase treeningu ja toodab sama koguse higi. Tänu sellele alaneb ka kaal vastavalt energia kulutamisele 0,5–1,5 kg. Läbides soovitusliku 10–14-päevase esmakuuri, on võimalik kaotada 3–7 kg. Paljudel kasutajatel on vähenenud ka tselluliit.

Infrapunamati eelis tavasauna ja infrapunasauna ees on see, et toode on kompaktne, kaasaskantav ja kergesti kasutatav ega nõua palju ruumi.

Tõeline muutus on aga silmale nähtamatu: lihasepinged leevenevad, vererõhk alaneb, põletikud vähenevad, peavalud taanduvad, ainevahetus kiireneb, unekvaliteet paraneb ja immuunsüsteem tugevneb.

Pärast tuhandeid tehtud hooldusi salongis ja infrapunamati ostjate ning klientide tagasiside põhjal olime veendunud, et turult on puudu eriti kvaliteetne infrapunamatt, mis peaks vastu kogu elu, kuna seda kasutatakse kogu perega ja järjepidevalt läbi aastate, mitte vaid soovitud kaalukaotuse saavutamiseni. Meie loodud Zlimline INFRA on kõrgkvaliteetne, kasutajasõbralik, efektiivseima kauginfrapunaliigiga ainulaadne toode, mida saab soetada ainult meilt ja mis on ainukesena toodetud Euroopa Liidus.

Kuna kogemused on näidanud, et toidutalumatus ja alkoholi tarbimine pärsivad infrapunahoolduse tulemusi, teeme igale Zlimline INFRA ostjale kingituseks bioresonantsdiagnostika tervisetesti, mis hindab keha üldist seisundit ning näitab ära toidutalumatused ja vajalike vitamiinide ja mineraalide puuduse.

Lisainfo ja tellimine kodulehelt: zlimline.com/toode/infrapunamatt

Jaga
Kommentaarid