Lisaks lõõgastusele kadusid imeväel sentimeetrid ja tselluliit!

„Tellitud pakk jõudis minuni paari päevaga ja olin elevil, et saan õhtuti end oma kodus rullima hakata. Võtsin eesmärgiks teha läbi soovitatud kümne korra kuur, et näha parimaid tulemusi. Tean ammu, et üks tõhusamaid tselluliidi vähendamise viise on just rullmassaaž, ja see motiveeris mind omakorda ekstra tubli olema. Tselluliiti kardan nagu tuld, aga kahjuks ei ole vist ükski naine sellest pääsenud. Rullisin end õhtuti teleka ees, võtsin ette oma kõige problemaatilisemad piirkonnad (jalad, tuharad ja kõhu) ja 25 minutit rullimist õhtuti möödusid lausa märkamatult. Pärast massaaži oli superhea ja mõnus olla. Magusam ja sügavam uni oli boonuseks. Kui olin kuuriga poole peale jõudnud, märkasin ja tundsin, et midagi nagu tõesti toimub mu kehaga. Kitsad püksid, mille nööbi ma istudes alati salaja lahti tegin, olid nagu kuidagi suuremaks jäänud ja kinnine nööp ei teinud enam istudes haiget. Õnneks võtsin enne kuuri algust endalt mõõdud, kuid otsustasin, et enne uuesti ei mõõda, kui kümme korda rullitud. Kolm nädalat hiljem pidin saama šoki – kogu kehalt oli vähenenud kokku 23 cm! Samuti oli põhimõtteliselt olematuks muutunud tselluliit jalgadelt, mis kobrutasid enne siit ja sealt,“ lõpetab Kaidi kelmika naeratusega loo sellest, kuidas HIIT rullmasseerija on teda aidanud.

Mis on HIIT elektriline rullmasseerija?

Rullmassaaž on üle saja aasta vanune praktika, mis lisaks lõõgastavale efektile stimuleerib kehast toksiine väljutavaid lümfisooni. Ka see, et infrapunakiirgus soojendab keha rakutasandil seestpoolt väljapoole, aitab kaasa kehast toksiinide väljutamisele.

Elektriline rullmasseerija HIIT pakub võimalust kogeda kodus rullmassaaži ja infrapunateraapia ühiseid hüvesid. See on salongides kasutusel olevate masinate miniatuurne versioon. Rullmasseerija rullikud masseerivad kasutaja nahka ja lihaseid just nii intensiivselt, kui tugevalt seadet vastu keha suruda.

Pöörlevate rullikute abil on võimalik iseseisvalt masseerida nii oma jalgu, kõhtu, tuharaid kui ka käsi. Partneri abil saab rullitud selg. Seadme kasutamiseks on oluline vaid elektriühenduse olemasolu ja kasutamine pole miski raketiteadus, toode tuleb seina ühendada ning tööle vajutada. Kontrollpaneeli abil on võimalik seadistada rulliku töökiirust ja soovi korral lülitada sisse ka infrapunavalgus.

Kuidas rullmasseerija sind aitab?

• Leevendab lihaspingeid

• Aitab vähendada ümbermõõtu ja tselluliiti

• Väljutab kehast jääkaineid ja üleliigset vett

• Parandab unekvaliteeti

• Vähendab stressi

• Tugevdab immuunsust

• Aitab kiiremini treeningust taastuda

• Lõdvestab ja lõõgastab keha

Rullmasseerija nüüd 50 eurot soodsamalt!

Kasuta sooduskoodi Delfi50 (kehtib täishinnaga tootele)

Jaga
Kommentaarid