OstaEU on teenus, mis võimaldab tellida moe-, laste-, kodu- ja disainerkaupa hindadega, mida Eestis ei leia.

Mitu korda oled näinud mõnd välismaist suunamudijat rääkimas suurepäraste pakkumistega e-poest ainult selleks, et pärast kiiret kodulehega tutvumist tõdeda, et sealt kauplusest Eestisse pakke ei saadeta või ületab saatmiskulu toodete maksumuse? Samamoodi võib reisil olles leida mõne vägeva uue brändi või poe, mida kodulinnas veel ei ole, kuid koju tagasi jõudes jälle avastada, et siinmail ei olegi võimalik selle brändi tooteid endale soetada. Teame küll, et elame globaliseerunud maailmas, kus suhtlus riikide ja rahvaste vahel muutub aina tihedamaks, kuid ikka on tihtipeale nii, et teisel pool on muru rohelisem.

Enam ei pea selliste olukordade pärast muretsema. Turule on jõudnud uus teenus, mis lõhub moemaailma piirid. OstaEU on teenus, mis võimaldab tellida moe-, laste-, kodu- ja disainerkaupa Saksa, Hispaania, Poola, Inglise, Prantsuse, Itaalia, Portugali, Leedu, Läti, Hollandi ja Tšehhi veebipoodidest, ilma et peaksid tellimuse kohalejõudmise või tarnekulu pärast pead vaevama. Nimelt laseb OstaEU sul Euroopa veebipoodidest tehtud ostud saata kohalikesse ladudesse, kust need siis mõistliku hinnaga edasi Eestisse toimetatakse.

OstaEU teeb kauplusest peaaegu alati parema pakkumise ja toimetab pakke kohale nii pakiautomaatidesse kui ka kulleriga valitud aadressile.

Valik on väga laialdane

Näiteks on Saksamaal palju e-poode, mis pakuvad just väga häid elektroonikapakkumisi. Väga head hinnad on ka Poola poodides ja näiteks Poola apteekidest leiab väga soodsa hinnaga samaväärseid tooteid, mis meil Eestis on paraku väga kallid. Prantsusmaal aga on laiem valik parfüüme. Sealt on võimalik osta täpselt samu parfüüme 30–50% soodsamalt kui Eestist. Itaalia üllatab omakorda suurepäraste kohaliku kohvi, kosmeetika ja kvaliteetsete jalanõude pakkumistega.

Parimate pakkumiste lihtsamaks leidmiseks on OstaEU kodulehel nimekiri meie klientide lemmikutest välismaistest poodidest, kuid muidugi on võimalik ostelda kõikides pakutavate riikide poodides.

Hoia saatmiskulude pealt kokku

Üks suurimaid pettumusi pärast kauni ostukorvi koostamist e-poes on maksmisel selguv saatmiskulu. On küll e-poode, kus päras teatud summa täitumist on tarne tasuta, kuid see on pigem erand, mitte reegel. Lisaks on poe poolt ette antud summa tihti niivõrd kõrge, et seda on keeruline täis saada.

OstaEU teeb kauplusest peaaegu alati parema pakkumise ja toimetab pakke kohale nii pakiautomaatidesse kui ka kulleriga valitud aadressile.

Kuidas see töötab?

Kui oled leidnud Saksa, Hispaania, Poola, Inglise, Prantsuse, Itaalia, Portugali, Leedu, Läti, Hollandi või Tšehhi e-poe, kust tarne Eestisse ei ole võimalik või maksab üle mõistuse palju, siis toimi nii:

1. Loo endale OstaEU kodulehel konto.

2. Vali e-poest soovitud tooted välja ja lisa need ostukorvi.

3. Maksmisel ära märgi aadressi lahtrisse mitte enda kodust aadressi, vaid OstaEU lehelt saadud kohaliku laohoone aadress.

4. Laohoonesse jõudnud tooted tuvastatakse unikaalse ID-numbri järgi ja saadetakse teile sobivasse pakiautomaati või koju.

Loe lähemalt OstaEU kodulehelt.

Miks tellida kaupa välismaalt?

1. Eriti šikid kooliriided ilma meeletu hinnasildita

Sügise saabudes avastavad paljud lapsevanemad, et suvega on lapsed järsku umbes 10 cm pikemaks kasvanud, mistõttu ei istu ükski eelmisel aastal soetatud riietest enam lapsele selga. Selline avastus võib esmalt tekitada väikse ahastuse, sest teadupärast ei ole lapsele riiete valimine ja ostmine kõige lihtsam ega odavam ettevõtmine. Sellistel juhtudel ongi hea pöörduda e-poodide poole. Lapsed muutuvad aga aina moeteadlikumaks, mis tähendab, et kohalike poodide valik võib jääda kitsaks või liiga kalliks. Tänu OstaEU-le ei pea ilusa ja soodsa rõivaeseme saamiseks pöörduma Aasia päritolu platvormide poole, kus hinnad on küll väga sõbralikud, kuid kvaliteet jätab kõvasti soovida. Euroopa kauplustest ostes võid kindel olla, et saad kvaliteetse toote hea hinnaga.

2. Ligipääs tuntud brändide outlet’idele ja suurte kaupluste allahindlustele

Eestis on mõni üksik outlet-pood ja nendeski on valik enamasti äärmiselt piiratud. Välismaa suuremad kauplused saavad endale aga lubada hoopis suuremaid allahindlusi ja pakkumisi, mis meie tingimustes lihtsalt ei ole võimalikud. Outlet’id on tihtipeale aga pigem kohalikule turule suunatud, mistõttu sealt kaugematesse Euroopa nurkadesse kaupa kohale ei tooda või nullib saatmiskulu allahindluse täielikult.

3. Kiirem ligipääs uuetele trendidele

Välismaa e-poodidesse jõuavad uued tooted enamasti varem müügile kui Eestisse. Uute toodete turuletoomine sõltub alati regioonist, mistõttu on OstaEU piiride ülene šoppamisvõimalus tõeline maiuspala moehuvilistele. Lisaks on peagi tulemas ka Black Friday, mis annab suurepärase võimaluse soetada häid pakkumisi üle Euroopa ja valmistuda juba ka kingituste hooajaks.

Registreeri oma OstaEU konto siin ja saad kingituseks 5 eurot transpordikrediiti, mida kasutada oma esimesel tellimusel.

Jaga
Kommentaarid