BioMD-l on suurepärane uudis! Üks ja ainus – BioMD pinguldav näoseerum Biotox. BioMD võimas kortse vähendav seerum sisaldab koostisosa Syn®-Ake, millel on kolmekordne vananemisvastane toime. Esiteks jäljendab Syn®-Ake templirästiku mürki, mis mõjub nahale sarnaselt Botoxi süstidega, kuid erinevalt Botoxist ei halva see näomuskleid ja jätab alles vaheldusrikkad näoilmed. Teiseks vähendab näoseerumi toimeaine lihasrakkude kokkutõmbe ilminguid. Ehk võrreldes Botoxiga on lihasrakud loomulikumal viisil lõõgastunud olekus, mille tulemusena kortsud tõmbuvad suurema tõenäosusega sirgeks ja kaovad. Ning kolmandaks. Selleks, et Botoxi tulemused püsiksid, tuleb süste teha vähemalt pooleaastase, kui mitte tihedama intervalliga. Ja muidugi, mida suuremad Botoxi doosid, seda suurem on oht ka kõrvaltoimeteks. Biotoxi pinguldava näoseerumi toimeaine Syn®-Ake annab aga seerumile kiire toime ja kauakestva tulemuse ning seda riskivabalt.

Tegemist pole lihtlabase kiidulauluga, vaid BioMD Biotoxi pinguldav näoseerum on tõesti väga hea. Seda tõestavad ka kliinilised testid. Pärast 28-päevast kasutamist täheldasid 89% katses osalenud inimestest siledamat nahka. 73% täheldasid aga kortsudevastase toime ilmnemist.

Ära tasub märkida seegi, et BioMD iseenesest on number 1 apteegikosmeetika, mis annab brändile ja nende toodetele kontrollitud kvaliteedi. BioMD tooted on kuni 100% taimsete koostisosadega ja karmide kemikaalide vabad. Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud. Vaieldamatuks lemmikuks naiste seas on BioMD Forget Your Age vananemisvastane üliniisutav näokreem igapäevaseks kasutamiseks.

Ja veel. Biotoxi pinguldava näoseerumi kasutamine on võrreldes Botoxi süstimisega ülilihtne ja valutu. Tulemusteni jõudmiseks piisab, kui kanda seerumit kaks korda päevas enne igapäevast nahahooldust miimikakortsudele (otsmik, naerukortsud, „kurjusekorts“ ja naerukortsud).

Milleks Botox ja täitesüstid, kui on olemas BioMD Biotoxi pinguldav näoseerum.

Jaga
Kommentaarid