Rattaga tööle jõudmine läbi kallava vihma nõuab vastavat varustust. Vali vihmakindel vest, anorak või parka, millel on olemas kapuuts. Kui sa tõesti ei taha märjaks saada, siis lisa vihmakindlad püksid või kombinesoon ja ära unusta kõige olulisemat – kvaliteetseid kummikuid.

Lombid tee peal ees

Kui mõelda kõrgetele kummikutele, meenub kohe Kate Moss. Kanna neid koos pükste või kleidiga, lisa mõnus kudum ja vihmamantel.

Kiire päev linnas

Liida omavahel moekus ja funktsionaalsus ning aja linnas asju, kandes stiilset trentškotti ja praktilist kõhukotti. Ära unusta kaasa haarata ka vihmavarju! Kõnni julgelt läbi lompide, jalas poolkummikud ja käes kohvitops.

Praktiline ja šikk

Selle riietusega võiksid sama hästi käia matkamas, kuid saad stiilipunktid kirja ka linnas. Vali lukkudega ja funktsionaalsest materjalidest riided, lisa vihmamüts ning seljakott ja oledki valmis nii kergeks vihmasahmakaks kui ka äikesetormiks.

Briti kultustüdruk

Kui pead aru, mis otsuseid riietuses langetada, siis mõtle, mida Alexa Chung teeks. Ilmselt haaraks ta vihmasel päeval nahktagi, vihmajope ja laheda meeldejääva koti järele. Copy-paste.

Killuke värvi

Anna hallidele pilvedele veidi värvi, kandes erksaid esemeid. Särav kollane, julged mustrid ja mängulised värvikombinatsioonid tõstavad tuju isegi kõige sombusemal päeval.

Jaga
Kommentaarid