Anname mõned näpunäited, mida järgides saavutad ilusa, loomuliku ning ühtlase jume. Üheks kiidetuimaks ja populaarseimaks isepruunistajate hulgas ja ka rohkelt iluahindu võitnud Vita-Age Aurum Self Tanning dropsid. Kanna lihtsalt paar tilka oma päeva- või öökreemi sisse ja kaunis ning loomulik tulemus ilma laikudeta on garanteeritud. Lisaks sisaldavad isepruunistavad tilgad vananemisvastaseid koostisosi ja päevitusastet saab ise reguleerida.

Macta Beauty

Valmista oma nahk ette

Naha ettevalmistamine päevituseks või isepruunistavate toodete kasutamiseks on üks kõige olulisemaid aspekte saavutamaks ühtlane ja kauapüsiv tulemus. Kõige esimeseks sammuks, enne kui haarad isepruunistava toote järele, on kehakoorimine. Väga suure valiku leiad isepruunistavate kreemide, seerumite ja vahtude kohta näiteks Macta Beauty ilukaubamajast.

Sinu nahk on säravalt puhas ja imekaunis, kui oled teda hooldanud õrnatoimelise kehakoorijaga, mis eemaldab sinu nahalt surnud naharakud, sulgeb poorid ning hoiab ära jume ebaühtlase katvuse. Nii püsib kaunis ja loomulik jume kehal kauem. Vali näiteks Revitasuni bambuseekstraktiga rikastatud kehakoorija, mis koorib nahka õrnalt, kuid tõhusalt luues hea baasi ühtlase ja kauapüsiva jume saavutamiseks samal ajal nahka noorendades, säilitades naha niiskustaseme ja silendades kortsukesi. Nahk jääb siidiselt pehme ja niisutatud. Väga suure valiku erinevaid koorijaid leiab siit.

Macta Beauty

Peale koorimist tuleb nahka ka niisutada ning vaadata hoolikalt üle oma küünarnukid, põlved, jalalabad ning kohad, mis kipuvad liialt kuivama. Niisuta neid õlivaba kehakreemiga, et saavutada ühtlaseim jume üle keha. Hoidu kindlasti õli sisalduvatest kreemidest, sest need takistavad isepruunistava toote jõudmist nahapinnale.

Pööra tähelepanu ka toote pealekandmisele

Puhas ja niisutatud nahk on valmis päevitamiseks ohutul moel. Selleks vali omale meelepärane toode. Üheks mugavaks ja kiireks mooduseks saavutada ühtlane ja veatud jume on kasutada Revitasuni isepruunistavat spreyd, millega saavutad lühikese ajaga nädalaid kestva kauni jume. Revitasuni toodete looduslik koostis tagab ühtlase ja loomuliku päevitunud jume ning toitvad koostiosad ei lase nahal muutuda kuivaks.

Kõige paremaks isepruunistava toote pealekandmise mooduseks on kasutada pehmet Revitasun aplikaatorkinnast, mis tagab isepruunistuva toote ühtlase ja triibuvaba pealekandmise keha suurematele piirkondadele, näiteks kätele ja jalgadele. Mikrofiibrist aplikaatorkinnas imab isepruunistava sprei täielikult endasse ning kannab selle järkjärgult nahapinnale. Kanna isepruunistavat kreemi või spreid peale ringjate liigutustega, nii saavutad ühtlase katvuse ning kõik kohad saavad kaetud.

Macta Beauty

Kauapüsiv jume vajab pidevat hoolt

Selleks, et suvine jume püsiks kauem tuleb nahka niisutada ning kasutada selleks kergelt toonivaid kehakreeme. Üheks heaks mooduseks on kasutada looduslikest koostisosadest valmistatud Isle of Paradise toonivat kreemi, mis loob värske päevituse efekti. Nii on sinu nahk igapäevaselt jumekas, niisutatud ning kaunilt kuldse jumega. Tänu kiirelt imenduvale koostisele ei jää nahk õliseks ja tulemus on siidiselt pehme ja särav. See on hea nipp kiireks jume värskenduseks just kevadel, kui saab talve riided kappi ära panna ning kanda pigem seelikuid ja kleite.

Macta Beauty

Isepruunistavad tilgad aastaringseks kasutamiseks

Veel üheks heaks nipiks, kuidas oma näonahka aastaringselt jumekana hoida, on tilgutada paar tilka Vita-Age Aurum isepruunistavat seerumit oma igapäeva näo- või kehakreemi hulka ja nii saavutad kauni ja ühtlase jume igal hommikul. Sügavama tulemuse saavutamiseks kanna seerumit otse kuivale näonahale ning tulemuseks on särav ja niisutatud nahk ning tänu seerumis peituvale Alpi jänesekäpa taimsele tüviraku ekstraktile omab see ka vananemisevastast toimet.

Kui oma naha eest hoolt kanda nii enne kui pärast isepruunistavate toodete kasutamist on kaunis ja loomulik jume garanteeritud. Nii võib suvist nahatooni nautida aastaringselt.

Jaga
Kommentaarid