Me kõik teame seda ütlust halbade ilmade ja riietuse kohta ja eks see ole ju tõsi. Kui end tõesti ilmale vastavalt riidesse panna, siis on värskes õhus peaaegu alati hea olla. Sama käib ka tubade kohta. Nüüd, mil siseruumid harjumuspärasest veidi jahedamaks jäävad, tuleb ka kodu- ja tööriided hoolikamalt läbi mõelda.

Nautical Partnersi esinduskauplusest Kakumäel või laia valikuga e-poest aadressil www.nautical.store leiab kõike, mida uueks hooajaks soojahoidmiseks vaja võiks minna, nii tuppa kui ka õue. Alustades kampsunitest ja lõpetades mugavate matkapükste ja soojade mantlitega.

Pelle Pettersoni tehnilised püksid on valmistatud neljas suunas venivast ja kiiresti kuivavast kangast, millel on väga vastupidavad ja venivad tugevdused. Kangas on vetthülgav, hingav ja kulumiskindel. Samas tagavad neljasuunaline venivus ja kerge kaal täieliku liikuvuse.

Tuppa, matkale ja merele

Nautical Partners toob Eesti inimesteni Rootsi kvaliteetbrändid Holebrook ja Pelle Petterson, kelle valikust leiab igaüks midagi, mis neid kõnetab. Aktiivset eluviisi armastavaid inimesi huvitavad kindlasti Pelle Pettersoni tehnilised matka-, suusa- ja purjetamisrõivad, hubasust ja soojust hindavaile pakub kindlasti huvi Holebrooki lai valik kudumeid.

Kvaliteetsele aeglasele moele keskenduv kauplus on ainulaadne nii oma tootevaliku kui ka selle poolest, et on avatud aasta ringi. Kui ülejäänud Haven jääb sügishooajaks pigem vaikses, hoiab hubane poeke lippu kõrgel ja võtab kõik huvilised suure rõõmuga vastu.

Pehmed ja kohevad

Praeguseks on ilmselt paljud leppinud sellega, et sel talvel peab tubades hoidma veidi madalamaid temperatuure, kui varasemalt harjunud oleme. See võib alguses küll veidi tuska valmistada, aga on teisalt suurepärane võimalus endale mõni õige soe ja kohev kampsun soetada.

Laiade varrukatega villasegune Susanne sviiter näeb kaunis välja ja hoiab sind iga ilmaga mõnusalt soojas.

Korralik kampsun on väärt investeering, mis võib sind teenida mitmeid aastaid. Kiirmoebrändidelt muretsetud rõivad väsivad tavaliselt kiiresti, muutuvad topiliseks ja kaotavad kuju. Lisaks on need tihti valmistatud odavatest materjalidest, mis ei hoia korralikult sooja või tekitavad tunde, et kuumened üle. Korralik kampsun on valmistatud kvaliteetsest ja enamasti naturaalsest kiust, mis peab kauem vastu ja hoiab kandja parajalt soojas.

Kui toas on veidi jahe, siis ülipehmest alpakasegust Therese sviiter on just see, mida vajad. Sviitri lõng on värvimata, mis tähendab, et värvil on loomulik varjund. Kõrge V-kaelus laia soonikkoega ei lase külmal ligi hiilida.

Kahtepidi kantava Sherpa mantel sobib nii kuivematesse kui ka niiskematesse oludesse. Üks pool on pehmest ja soojast fliisist, teine vetthülgavast polüestrist ja elastaanist.

Tuulekindlad kampsunid, mis peavad vastu ka külmadele maruiilidele

Üks Nautical Partnersi seniseid suuri müügihitte on tuulekindlad kampsunid. Rootsi firma Holebrook on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja mugavate riiete tootmisele karmidesse põhjamaa tingimustesse. Oma riideid luues võtsid nad endale eesmärgiks valmistada midagi vastupidavat ja ajatut. Rootsis asutatud firmana teavad nad hästi, mida tähendab külm tuul ja kui oluline on, et riietus sellele vastu suudaks panna.

Holebrooki kollektsioon Windproof loodigi looduse ilu ja eheduse nautimiseks. See ei ole kiirmoe kollektsioon, mis järgmisel hooajal moest läheb, vaid investeering iseendasse ja loodusesse. Windproofi kollektsioonist leiab klassikalise disainiga puuvillaseid ja villaseid kampsuneid, sviitreid ja jakke, mille muudavad eriliseks tuulekindel vooder, kust ei puhu läbi ka külmad merelt tulevad iilid. Eestis, kus tõeliselt soojad ilmad kestavad vaevalt kolm kuud, on Windproofi tuulekindel kampsun riidekapi hädavajalik osa.

Kõigile midagi

Lisaks Holebrookile on Nautical Partners inimestele koju kätte toonud ka tehnilistele riietele keskendunud Pelle Pettersoni. Pelle Petterson on legendaarne Rootsi purjetaja, kelle tütar isa elustiilist inspireerituna rõivabrändi lõi. Pelle Pettersoni rõivad on disainitud aastatepikkuse kogemuse ja teadmiste põhjal. Nende tootevalikust leiad pea kõike, mida aktiivsete tegevuste jaoks vaja võiks minna, ja võid kindel olla, et külm ei hakka sul isegi kõige pikematel matkadel.

Pelle Pettersoni jaoks on algusest peale keskkond olnud väga olulisel kohal. Nad on pannud palju rõhku vastupidavate materjalide välja töötamisele. Need kestavad kaua ja peavad vastu ka tihedale kasutusele.

Muidugi ei tegele Pelle Petterson ainult matkariietega. Nende hämmastavalt soe Commoduse mantel on ühteaegu külma- ja veekindel ning näeb lisaks sellele ka väga hea välja. Commoduse mantlit kandes võid külmatundega hüvasti jätta.

Viska pilk peale

Kui hindad kvaliteetseid riideid, mis suudavad sind iga ilmaga soojas hoida, ilma et peaksid stiili arvelt midagi ohverdama, on Nautical Partners kindlasti koht, mida külastama peaksid.

Kui Kakumäe esinduspood veidi kaugeks jääb, saad kogu tootevalikuga tutvuda ka nende e-poes aadressil www.nautical.store.

Paras aeg mõelda jõulude peale

Soojade sokkide, mõnusa mütsti või korralike kinnastega on raske mööda panna.

Jõulud ja kingitused võivad praegu veel kauged tunduda, kuid tegelikult hiilivad nad kiiresti aina lähemale. Nautical Partnersist leiad kingituse absoluutselt igaühele: emale, isale, vennale, õele, vanavanematele, südamesõbrale või silmarõõmule. Kellele meist ei meeldiks soojad kallistused jahedatel päevadel – just sellise tunde üks õige kampsun loobki. Holebrooki ja Pelle Pettersoni kampsunid sobivad nii neile, kes armastavad diivanil kaminatule ees end soojendada, kui ka neile, kes eelistavad õues seigelda.

Jaga
Kommentaarid