Natali Õnnis moekollektsioon

Moenädala külastajate silme ette jõuab elegantne valik monokroomsetes värvides riideesemeid (must, bordoopunane, hall, beež, oliivroheline, puuderroosa), mida täiendavad erksamad aktsendid. Materjalidest on disainer eelistanud kõrgkvaliteetset siidi, villast, kašmiiri ja metalseid kangaid, mis loovad öise linna tulede tunnetuse. Materjalide läige meenutab kesklinna vitriinaknaid ja vanalinna vihmamärga munakivisillutist.

Esitletakse igasse päeva sobivaid mantleid ja kleite, milles võib vabalt külastada ka õhtust kokteilipidu. Universaalsus on üks mugavuse võtmeteguritest – nii tasub praktilistel naistel tähelepanu pöörata godee-seelikutele, mis sobivad nii päevasesse kui õhtusesse aega. Kiire elutempoga naisele leidub pükskostüüme ja tviidjakke.

Natali Õnnis moekollektsioon

Pidulikumaks ajaveetmiseks pakub Natali Õnnis moemaja metalse läikega siidkleite, mis lisavad sügisesse õhtusse tõelist särtsu. Ka elegantsed pluusid, pärlvalgest mustani, on siidist. Natali Õnnise visiitkaardiks muutunud siidimaalingutega riideesemed selles kollektsioonis on aga tõelised kunstiteosed.

Aksessuaaride valikus on jaanalinnusulgedega prossid ja pearätikud siidilisandiga kašmiirist, mis aitavad oma stiili maitsekalt täiendada ja kaitsevad eelseisva hooaja ilmastiku tujude eest.

Natali Õnnis moekollektsioon

Natali Õnnis moestuudio loodi 2009. aastal. Moebrändi visiooniks on luua klassikalisi, kuid samal ajal moodsa joonega rõivaid naistele, kes hindavad individuaalsust, stiili ja romantikat koosluses mugavuse ja kvaliteediga.

Natali Õnnise sügistalvise kollektsiooni esimene esitlus toimub Tallinn Fashion Weeki raames 20. oktoobril. Piletid on saadaval SIIN.

Jaga
Kommentaarid