Alexanderlingi kollektsioon Simple Life

Kollektsiooni värvigamma (alustades naljakalt ulaka lehmamustrilise tvillsiidiga) flirdib kandjaga alexanderlingilikult, samas viidates disaineri laiaulatuslike käsitööoskuste repertuaaris maalähedusele. Tähelepanu osutatakse valitud jalatsitest kuni peenekoeliste ripsipaelte kasutuseni revääridel, tasku servadel ja vöödel.

Alexanderlingi kollektsioon Simple Life

Selle kollektsiooniga võtab Alexanderling kokku hooaja tendentsid nagu vesihall, helesinine, kohvipruun ning ajatu must. „Karmid tekstuurid villaste voodrita mantlite näol on kooskõlas läbipaistvuse ja pitsiga, vormudes kollektsiooniks, mis on meisterlikult tasakaalustatud klassikaliste lõigete ja aktuaalsete moetrendide vahel selliselt, et üldnägemus tundub veetlevalt kindel.“

Alexanderlingi kollektsioon Simple Life

Alexanderling on 2016. aastal loodud Eesti moebränd, mis hoiab au sees kodumaist kvaliteetset rätsepakunsti. Alexanderlingi kollektsioonid on kaks korda aastas esindatud Tallinn Fashion Weekil ja on saadaval moemajas ning brändi veebipoes. Lisaks sellele on disainer Anu Ling spetsialiseerunud eritellimusena valmivate naisterõivaste ja mõõduülikondade valmistamisele.

Kollektsiooni Simple Life ilukeele loomisele aitab kaasa Tradehouse koostöös jumestuskunstnik Maret Ubalehega.

Piletid 20. oktoobril toimuvale Tallinn Fashion Weeki moevaatemängule on saadaval SIIN.

Autor: Kalle Veesaar

Jaga
Kommentaarid