Nii näiteks on kuiv ja õhenev nahk ning probleemid liigestega otseselt seotud kollageenipuudusega. Kui vältida liigset stressi ja päevitamist ning toituda tervislikult ja süüa kollageenirikkaid toiduaineid, on võimalik seda suuska õigel rajal edasi hoida. Samuti saab organismi aidata erinevate kollageeni sisaldavate toidulisanditega, mille abil korvata kollageenikadu ja soodustada ka selle tootmist organismis.

Kuidas valida õige kollageen?

Turul on hulganisti kollageeni sisaldavaid või puhtal kujul kollageeniga seotud tooteid. Kindel valik on Saksamaa kõrgkvaliteetne HECH Caviar Collagen Ruby Elixier kollageenijook peptiididega, sisaldades 11 000 mg hüdrolüüsitud kollageenpeptiide, mis on suurima ja puhtaima sisaldusega kõrgkvaliteetne merelist päritolu kollageen. Optimaalne päevane kogus kollageeni võikski jääda 10 000 kuni 11 000 mg juurde.

Teine oluline märksõna, mis HECHi kollageenijoogil on, on merelise päritoluga kollageen. On kindlaks tehtud, et merekollageen sarnaneb kõige enam inimese kehas leiduva kollageeniga. See võimaldab HECHi tootel hõlpsasti sooleseina läbida ja seetõttu jõuab see ka kiiremini kudedesse. Merekollageeni kohta kirjutavad uuringud sedagi, et see parandab naha elastsust ja niiskusesisaldust ning vähendab kortse. Lisaks parandab merekollageen kehas glükoosaminoglükaanide (GAGs) tootmist, mis on oluliseks komponendiks liigeste, ligamentide ja kõõluste moodustamisel.

Kolmas aspekt, mis HECHi toote kasuks räägib, on toote lihtne kasutamine ja ülihea maitse – see sarnaneb värske koduse õunamahlaga.

Viimaseks oluliseks küljeks on ka HECHi kollageenijoogis sisalduvad vitamiinid A, C, E ja B, mis koostoimel annavad organismi ehituskivile vajaliku tervendava, noorendava ja tugevdava boost’i. Suurima valiku kollageeni leiad MACTA BEAUTY ilukaubamajast.

Samas kvaliteedikategoorias leiab veel teisigi tooteid. Näiteks Col Du Marine Beauty Peptides Collagen on samuti merelise koostisega, sisaldades lisaks C-vitamiini, hüaluroonhapet ja ränidioksiidi. Need toimeained kaitsevad rakke vananemise eest ning nahk näeb välja noorem, säravam ja elujõulisem.

35-aastaselt jääb meie organismis umbes 15% ning 45-aastaselt 30% kollageeni puudu. Dr.OHHIRA kollageenijook sisaldab samuti kõrgkvaliteetset vees lahustuvat kalakollageeni, mis aitab 35–45aastastel inimestel vajalik kollageenitase saavutada. Dr.OHHIRA kollageenijook sobib kasutamiseks ka imetavatele emadele ja rasedatele.

Vaid kvaliteet tagab tulemuse

Endale sobivaima kollageeni sisaldava toote valik on tõepoolest hästi oluline. Kehvema kvaliteediga kollageeniks nimetatud toode võib hakata organismi soovitust vastupidi mõjutama ja keha põletikku viia. Sellega seoses väheneb ka immuunsus ja kollageen ei imendu nii, et võiks aidata nahal, juustel ja küüntel säravamaks muutuda.

Toote valikul on kindla peale minek näiteks viimasel ajal populaarsust kogunud kummikarud iluvitamiinidena. Kummikarud Ivybears Vibrant Skin sisaldavad suures koguses kollageeni ja hüaluroonhapet. Kollageenirikkad on ka Bears with Benefitsi kummikarud sarjast Stop the Clock Youth kollageeniga.

Bears with Benefitsi kummikarukestes kasutatakse patenditud VERISOL®-i kollageenpeptiide, mis on kehale omased kollageenifragmendid. Nii saavad need avaldada tõhusat toimet pärisnaha kollageeni ainevahetusele, selle asemel, et jõuda üksnes naha väliskihtideni, nagu toimivad kreemid ja muud välispidiselt kasutatavad tooted. Lisaks annab kvaliteedist tunnistust ka see, et kummikarud on loodud koostöös farmatseutidega.

Jaga
Kommentaarid