Ilusfääri kuuluvad Confido kiir- ja esteetikakliinik, Niine Nahakliinik, NailSpa, Make Your ID, MyFitness ja Padel Company, pakkudes unikaalset mugavusteenust linlasele, kes saab ühelt korruselt kätte nii esteetilise meditsiini, spordi kui ka iluteenused ja -hoolitsused.

Peale Ilusfääri loomise on keskuses toimunud suured muutused ja sinna on jõudnud mitmed uued rahvusvahelised moe- ja elustiilibrändid. Järk-järgult uuenevas Viru Keskuses on läbinud uuenduskuuri veel mitmed kauplused.

Viru Keskus on üle 100 kaupluse, nende seas ka mitmete brändide Eesti või Baltikumi esinduspoed. Lähiajal on oodata veel häid uudiseid, kui keskuses avatakse Eesti ainus Jo Malone’i esindusbutiik.


Viru Keskuse tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul on põhjust rõõmustada: „Äärmiselt hea meel on näha, et nii Viru Keskus kui ka meie rentnikud on muutumas just selliseks, millisena näeme jaekaubanduse tulevikku. Dünaamiline, emotsioone ja üllatusi pakkuv, samas ei unustata kiire eluga linnainimese mugavuse ootust – meie juures saab kõik aetud. Külastaja saab planeerida ühele külaskäigule ostlemise koos iluprotseduuridega ning lõpetuseks rõõmustada end gurmeeroogadega Viru Toidutänaval.“


Vaata galeriist, kes käisid Viru keskuse Ilusfääriga tutvumas.

Jaga
Kommentaarid