Praktilised pluusjakid

Viska üks selline jakk peale siis, kui pintsak tuntub liiga range ja kudum liiga „sossu“. Paksemast kangast või vateeritud jakki saab kõrge kaelusega sooja kudumi peal kanda ka iseseisvalt, pehmest kangast jakk aga mahub kenasti ära mantli või jope alla.

Tõeliselt soe jope

Ega sa Eesti talve ühe korraliku parkata üle ei ela – varem või hiljem tuleb tõeline pakane ja siis on lihtsaks lahenduseks soe vateeritud alla põlve ulatuv jope. Roomiktallaga saabaste mood vaid toetab praktiliselt riietuva külmatrotsija stiili. Võid parka panna oma tavapärase riietuse peale ja julgelt õue astuda.

Lühike lugu

Neile, kes sõidavad palju autoga, tuleb appi lühem karvane jakk või jope, mis rohke istumise peale ei kortsu. Sinna alla tasub lisada pika siluetiga kudum, väga moodsad kootud püksid või seelik.

Kaherealised iludused

Kaherealised pintsakud ja mantlid on hiigeltrend, mis on kestnud juba mitu hooaega ning ega niipea kuhugi ei taandu. Kahe nööbireaga mantel mõjub šikilt ning sobib viisaka riietuse peale, aga ka kapuutsiga pusa ja teksade pealmiseks kihiks. Alla põlve pikkus annab võimaluse kanda mantli all ka alla põlve seelikut või lausa miniseelikut, sest oled külma eest kaitstud.

Elegantsi auks

Taljet rõhutavad mantlid on lihtsuse ja naiselikkuse austajatele. Nende puhul on tähtis kvaliteetne materjal, et mantel ilusti langeks. Eriti hästi sobib see mantel neile, kel on tihti vaja esinduslik ja viisakas välja näha. Selline mantel päästab hädast välja ka siis, kui vaja teatrisse või restorani minna.

Lõbusad karvased

Kunstkarusnahk ei ole juba ammu enam millegi aseaine, vaid fashion statement, mis ühtlasi kaitseb tuule ja külma eest. See muudab ka kõige igavama riietuse mänguliseks ja ihaldusväärseks. Kui kannad värvilist kunstkarusnahka, siis lisa sellele maksimaalselt üks-kaks rahulikku tooni. Kui kannad valget või beeži, on pruunikad kohvitoonid selle juures lausa taevalikud.

Jaga
Kommentaarid