HECH

Samasugust kvaliteedimärki kannab näiteks ka Dr. Ohhira kollageenijook, mis aitab organismis vajaliku kollageeni taset tõsta nii 35- kui ka 45- aastastel naistel. Ohhira kollageenijoogi suur pluss on see, et seda sobib kinkida ka tulevastele emadele. Eriti hea kingitus on kollageenijook ka imetavatele emadele, kelle naha seisukorda räsivad magamata ööd.

Iluvitamiinide tootekategoorias on sobilik otsida tooteid aga seesugustelt brändidelt nagu Ecosh ja Lamberts. Ecosh on kodumaine tootja, kes kasutab puhtaid ja võimalusel mahedaid tooraineid ning toodete sisu testitakse laborites, sealhulgas Eesti terviseohutuslaborites. Ecoshi valikus on lai spekter ennetavatest ja toetavatest toidulisanditest, millest särava ja hea väljanägemise tekitamiseks sobivad nii Ecosh biotiin, must pässik + must küüslauk kui ka meelerahu vitamiinid. Ka Lambertsi tooted valmivad rangete ravimistandardite ja heade tootmistavade järgimisel, mis tagab toodete ülima puhtuse, ohutuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Naistele mõeldud toodetest on hea kingiidee näiteks Lamberts Silicia Complete räni ja vitamiinide kompleks, mis toetab nii juuste, küünte kui ka naha tervist. Ilusa naha säilitamiseks on ideaalne toode ka Lamberts Colladeen DermaPlus kollageeni toetav kompleks nahale, mis blokeerib vabade radikaalide kahjustavat tegevust ja aitab seeläbi säilitada kollageeni terviklikkuse.

Ecosh

Teine märksõna, millele naisele kingitust valides mõelda, on juuksed. Mitte kunagi ei ütle endast lugupidav naine ära juuksehooldusvahenditest. Seega, miks mitte kinkida talle maailmakuulus Dysoni föön või stiliseerimisvahend. Dysoni föön SuperSonic Iron erineb teistest turul olevatest föönidest just seetõttu, et kuivatab kiiremini. Fööni teadlikult juhitud õhuvool kaitseb juukseid kuivatades ka liigsest kuumusest tekkivate kahjustuste eest. Kiirem kuivatamine annab 75% siledamad, üle 100% säravamad ja kuni 61% vähem kahused juuksed. Fööni suur pluss on, et see sobib kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele. Stiliseerimisvahenditest on eriti äge kingiidee aga legendaarse Airwapi uusim mudel Dyson Airwrap Long Complete. See on nagu kodune juuksurisalong, mille abil saab naine teha lokke ja laineid, sirgendada ja kuivatada ning tänu Coandă efektile kuivatuse ajal samal ajal kiharaid ka soengusse sättida. Need mõlemad Dysoni tooted on juuste peale mõeldes kindla peale välja minek, sest üle maailma on naised just seesuguste toodete järele hullumas. Ja need tuhanded, tuhanded naised ei saa ju heas tootes eksida?

Dyson

Ja muidugi, igale naisele on ideaalne ning vajalik kink ka parfüüm. Siin peaks aga kinkija teadma kingitava lõhna suuremat n-ö lugu. Seega mõned soovitused 2022. aasta parimatest lõhnadest. Dolce & Gabbana Light Blue EDT on kerge ja elegantne lõhn, mis annab lisapiisa enesekindlust ja sära, et naine oma igapäevased ettevõtmised edukalt õhtusse suudaks veeretada. Versace Bright Crystal on aga lõbus ja flirtiva alatooniga parfüüm, mis on kütkestava ja sensuaalse lõhnaga ja sobilik tugevale ning väga eneseteadlikule naiselikule naisele, kelle elus on just see piisake glamuuri puudu. Dior Christian J’Adore EDP on seesugune lõhn, mida kandes tunneb naine ennast armastatuna ja armastab iseennast veel rohkem, sest nimi J’Adore tähendab prantsuse keelest tõlgituna „ma armastan“. Gucci Bloom EDP on aga Gucci moemaja üks uusim parfüüm, mis oma aroomis kannab edasi kaasaegse ja mitmekülgse naise iseloomu. Aroomiks klassikaline lillelõhn, mis teisest küljest on ka täiesti ajatu. YSL Black Opium on aga sobilik kingitus pigem rokiliku karakteriga naisele, kes soovib ka õhtustel seltskonnaüritustel meeldiva lõhnaga jalust rabada.

YSL Black Opium


Jaga
Kommentaarid