Eesti üks suuremaid hambakliinikuid on Läänemere Hambakliinik – Haigekassa lepingupartner, kus töötab 43 oma eriala spetsialisti, kelle kätte on usaldanud oma hammaste tervise rohkem kui 73 000 inimest.

Lisaks Läänemere Hambakliinikule Lasnamäel võtame vastu patsiente ka Mustamäel, aadressil Keskuse 16. Mustamäel ootavad teid 14 hambaarsti uutes kõrgtehnoloogiliselt varustatud kabinetides.

Mõlemad kliinikud pakuvad terviklahendust ka kõige keerulisemate juhtude puhul ning kõik toimingud viiakse läbi majasiseselt. Läänemere Hambakliinikus nii Lasnamäel kui ka Mustamäel on olemas implantoloogid, kirurgid, proteesiarstid, juureraviarstid (ka mikroskoobiga juureravi), laste hambaravi eriarstid, teraapiaarstid, igemeraviarstid ja suuhügienistid.

Paljud patsiendid eelistavad implantaatide paigaldamiseks just Läänemere hambakliinikut, sest kliinikus kasutatakse saksa tootja implantaate ning ravi edukus on 99%. Kliinikus töötab 9 pikaajalise kogemusega implantoloogi. Implantaadi konsultatsioon Läänemere hambakliinikus on TASUTA!

Patsientide mugavuse huvides kasutavad mõlemad kliinikud ühist registratuuri telefoninumbrit: 660 04 60, kui ka Internetis aja broneerimiseks on ühtne veebileht: www.lhk.ee , kus saab iseseisvalt broneerida aega Lasnamäe või Mustamäe kliinikusse.

Läänemere Hambakliinik töötab kuus päeva nädalas ja osutab esmaabi hambaravis!

Läänemere Hambakliinik – SINU SÄRAVA NAERATUSE HEAKS!

Linnamäe tee 3, Tallinn
Keskuse 16, Tallinn
Tel. 6 600 460
www.lhk.ee

Sakala Hambaravi — oskused, moodne tehnoloogia ja mugavus

Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.
Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhtumid tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Sakala Hambaravis pakutakse ka üldnarkoosis ja sedatsioonis hambaravi. Seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosis hambaravi (üldanesteesias hambaravi) kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul selleks, et vähendada kaasnevat valutunnet või ravi puhul ilmnevaid vastureaktsioone, on üha sagedasem põhjus säärase ravimeetodi kasutamiseks suur hirm hambaravi ees. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad — tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset (kui üldse) patsiendipoolset koostööd.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12, Tallinn
+372 5335 9966

Lasnamäe Hambakliinik

Lasnamäe Hambakliinik on tegutsenud juba 15 aastat ja kõik kliiniku arstid on pikaajalise kogemusega hambaravis. Esikohale seatakse alati patsiendi soovid ja koostöös arstidega püütakse leida just talle kõige paremini sobivad lahendused.

Kogu Lasnamäe Hambakliiniku personal on kogenud ja masinad ning materjalid on kaasaegsed. Et tagada nii parimat ravikogemust kui ka -tulemust, täiendab kliiniku personal ennast pidevalt koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Lasnamäe Hambakliinikuga on liitunud äsja ka noor ja andekas spetsialist dr Oskar-Daniel Remmelg, kes teeb nii juurekanalite üldravi, kroonide ravi kui ka proteesimist.

Lasnamäe Hambakliinikus on arste, kes on spetsialiseerunud laste hambaravile. See tähendab, et neil on põhjalikud oskused ja teadmised just laste hammaste ravimise osas ning nad oskavad panna lapse hambaarstitoolis ennast võimalikult mugavalt tundma.

Hambakliiniku teenuste hulka kuuluvad veel näiteks kaariese ravi, professionaalne hammaste puhastus, hammaste valgendus, laminaatide paigaldus, juureravi ja igemehaiguste ravi.

Inimestele, kelle peamine liikumistrajektoor jääb kesklinna, on loodud võimalus ka kõiki Lasnamäe Hambakliiniku teenuseid saada mugavalt Rotermanni kliinikus.

Koduleht: www.lasnamaehambakliinik.ee
Telefon: +372 602 4900
Aadress: Tähesaju 14, 13917 Tallinn
Tegevusluba: L01471

Koduleht: www.rotermannikliinik.ee
Telefon: +372 666 1540
Aadress: Rotermanni 2 Elevaatori Maja, 10111 Tallinn
Tegevusluba nr. L02802

Lasnamäe Hambakliinik

Lumen Hambakliinik — Sinu Hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Käes on meie 30. tegutsemisaasta Eesti hambaraviasutuste maastikul. Kliinik on arenenud ja kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Patsiendist hoolimine, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine — need on väärtused, millest püüame alati juhinduda.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:

- Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;
- Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimisvahendid, oma CAD / CAM-i hambalabor ning uued ravikabinetid ja kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile. Kõik kliiniku ruumid on varustatud õhupuhastajatega, kindlustame alati patsientidele steriilsed ja nõuetekohased vahendid. Ooteruumid on avarad ja turvalised.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks. Üha rohkem on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Õnnelikuks on tehtud patsiente uute, „üle kogu suu“ naeratustega, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD — Digital Smile Design) ja patsiendiga arutamine.

Pakutavad teenused: konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid. Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba 11 aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. See on päris pikk kogemus. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad kõigest päevaga. Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Haigekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses, nii lapsi kui ka kõrgeealisi. Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksuvõimalusi.

Vaatamata misiganes keerulisele ajale ja olukorrale, on hammaste tervis tähtis ja oluline. Täname oma patsiente ning hindame usaldust ja koostööd.

Rõõm naeratusest - on meie ühine eesmärk.

Koduleht: Lumen Hambakliinik
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812, +372 53416072

Jaga
Kommentaarid