Kollektsioon „Glamorama“ toob tagasi ajatu loomingu ja sädeleva draama. Julgete pintslitõmmetega on Tiina tagasi oma juurte juures, kohas mida ta hinges palavalt armastab – nautlevalt pillava disaini ja keha hellitavate materjalide rüpes. Maitsvad hõrgud kleidid„Glamorama“ kollektsioonis, kus põimub uhket glamuuri killukese draamaga, on läbilõige disaineri parimatest mudelitest ja moeteekonna jooksul õpitud teadmistest. Oskusliku rätsepatöö ilu ning mõtestatud looming on Tiina elutöö alustalad.

Tiina Talumees „Glamorama“

Tiina Talumees "Glamorama"

Emotsioonidest laetud moeloome kohtus kolmapäeva õhtu sumeduses moodsa Eesti köögikunstiga, mil mööda MEKK Radisson Collection Hotell Tallinna restorani marmorpõrandaid voogas siidisamet ning õhku täitis ürtide hõrgutav aroom.

Moekunstnik Tiina Talumees ning MEKK Restorani ja Baari peakokk Rene Uusmees

„Elamus-õhtu „Hea maitse“ on nii mitmedimensiooniline projekt, sest minuarust ei ole midagi kaunimat kui maitsekalt riietuv eneseteadlik naine. Ja ei ole paremat elamust kui hea toit. Liites need kaks kirge üheks, saigi kokku rännak hea maitse radadel,“ räägib Tiina Talumees.

Tiina Talumees "Glamorama" moeshow

Vaata, kes käisid uue kollektsiooni moeshowl kohal:

Jaga
Kommentaarid