1. Iga inimese hambaemail on erinev. Nii on mõnel inimesel juba sünnipäraselt kollakam hammaste toon kui teistel. Samuti muutub hammaste toon vanusega, sest noorena on hambaemail läbipaistvam ja peegeldab valgust paremini kui vanematel inimestel. Hiljem hakkab hamba pealmine kiht kuluma ning hamba tumedam kiht enam välja paistma.

  2. Hambatooni mõjutavad ka parkaineid sisaldavad toiduained, näiteks kohv, punane vein, mustikad, Coca-Cola. Ka suitsetamine jätab hambaemailile kahjustused ning tulemuseks on tumedate plekkidega ja kollased hambad.

  3. Hambaemaili kujunemist mõjutavad ka lapseeas tarvitatud antibiootikumid, mis avaldavad mõju hammaste värvusele.

  4. Kui olete märganud hambaemailide ebaühtlast tooni ja valgeid laike, siis selle põhjuseks võib olla liiga suur fluoriidisisaldus vees, mis põhjustab hammaste värvi muutust ja hambaemaili kahjustusi.

Põhitöö teeb ära hambapasta

Kauni ja säravvalge naeratuse aluseks on korralik hambahügieen. Kollase hambavärvuse esmaseks põhjuseks võib olla hambakatt. Selle vältimiseks on vaja pesta hambaid kaks korda päevas, hommikul ja õhtul, ning pesuaeg peab olema 2 minutit. Siinjuures on hea teada, et hambapesu vältel teeb põhitöö ära just hambapasta, mida hambaharjaga ühtlaselt kõikidele hammastele kantakse. Hambahari peab olema pigem pehmem ja kindlasti ei ole vaja hambaid kõvasti harjata, sest see kahjustab hambaemaili.

Hambapasta Flash

Kuna peamise töö teeb ära hambapasta, tasub seda hoolikalt valida. SmileLabi valgendav hambapasta Flash Speed on tõhusalt valgendav hambapasta igapäevaseks kasutamiseks, mis garanteerib maksimaalse puhtuse, värskuse ja hammaste kauni valge tooni! Kiire tulemus ja kohene efekt ning värske hingeõhk on garanteeritud!

SmileLabi valgendav ja hambaid tugevdav hambapasta Advanced Whitening on tõhus, kuid samal ajal õrn sinu hammaste vastu. Selle koostisosa muudab sinu hambaemaili vähem läbikumavaks, mille tõttu muutuvad hambad järkjärguliselt valgemaks. Samal ajal tugevdab ta sinu igemeid ja kaitseb neid põletike eest. SmileLabi valgendava hambapastaga sammud enesekindlamalt säravvalge naeratuse poole!

Lihtne kodune valgendussüsteem

Ka kodus on võimalik teha hambaid valgendavaid protseduure, mis võtavad aega vaid 30 minutit, kuid tulemused on saavutatavad juba samal päeval.

Valgendavad ribad Flash

SmileLabi hammaste valgendamise ribad Flash on seni ainus teadaolevalt efektiivseim, mugavaim ja lihtsaim kodune valgendussüsteem särava naeratuse saamiseks koos tervemate hammaste ja igemetega! Need hambavalgendusribad muudavad sinu hambad ülisäravaks nagu pärlid, eemaldavad efektiivselt pindmised plekikesed ja tugevdavad samal ajal sinu igemeid.

Puhas hambahari ja suuvesi tagavad kaunima naeratuse

Hambahoolduse juures tuleb tähelepanu pöörata ka hambaharja puhtusele. Selleks on SmileLab toonud turule täiesti uue, innovaatilise, ülitõhusa ja väga maitseka disainiga hambaharjamudeli. Selle spetsiaalselt välja töötatud hambaharja harjased kohanduvad igat tüüpi hammaste ning igemetega, tagades kohese valgendava efekti, hea suuhügieeni ja värskustunde. Sellel on uudne isepuhastuv süsteem, mille abil hambahari puhastub ise pärast iga kasutuskorda, eemaldades kõik sinna kogunenud bakterid. Puhas hambahari tagab kaunima naeratuse!

Igapäevases hammaste hoolduses on väga oluline ka suuvesi. SmileLabi suuvesi Flash muudab hingeõhu värskemaks, vähendab bakterite hulka suus ja aitab ennetada hammastele plekkide teket. Väga suure valiku hammaste hügieeniks leiad Macta Beauty ilukaubamajast.

Jaga
Kommentaarid