Kui see Tuhkatriinu lugu paneb sind unistama tiaaradest ja paleedest, siis ära heida pead norgu. Lisaks Briti monarhiale on veel hulganisti siniverelisi. Nende seas ka vallalisi printse, kes jätkuvalt seda õiget otsivad.

Kreeka-Taani prints Achileas-Andreas, 21

Achilease hüüdnimi on Achi. Ta kasvas koos õdede-vendadega Londonis, ent hetkel resideerub Ameerika Ühendriikides, sest tudeerib New Yorgi ülikoolis.

Kreeka-Taani prints Constantine Alexios, 23

Constantine'i hüüdnimi on Tino. Ta on Kreeka troonipärimise järjekorras teine. Prints sündis New Yorgis, ent kasvas Inglismaal. Muuseas on prints William tema ristiisa. Ta lõpetas hiljuti Washingtonis Georgetown'i ülikooli ning on kirglik fotograafia huviline. Näed seda ka tema Instagrami kontolt.

Prints Tassilo Egon Maximilian von Fürstenberg, 20

Tassilo vanavanemad on saksa prints Egon von Fürstenberg ja moekuninganna Diane von Fürstenberg. Ka tema ema ja õde on kõrgseltskonnas tuntud. Tassilo ise on aga maailmarändur.

Jaipuri maharaja Padmanabh Singh, 23

Noor maharajah on muuseas suurepärane polomängija ning kõndinud modellina ka Dolce & Gabbana moeshowl.

Luxemburgi prints Sébastien, 30

Enne Luxemburgi armeesse astumist jõudis prints Sébastien õppida Steubenville'i ülikoolis rahvusvahelist ärijuhtimist ja turundust.

lord Edward Windsor, 33

Edward ehk Eddy õppis Etoni kolledžis, hiljem Oxfordi ülikoolis. Tänaseks on tal oma aksessuaaride bränd.

Qatari šeik Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, 34

Šeik on õppinud Harvardi ülikoolis ning räägib vabalt araabia, inglise ja prantsuse keelt. Ta on endine Qatari ratsatiimi kapten. Ühtlasi oli ta üks asjaajajatest, kui Qatar võitis õiguse korraldada 2022. aasta jalgpalli maailmameistrivõistlused.

Jordaania kroonprints Hussein, 27

Vaata kroonprints Husseini Instagrami kontot SIIN.

Beira prints Afonso, 26

Afonso on õppinud Inglismaal, aga elab tänasel päeval Portugalis.

Allikas: Elle magazine

Jaga
Kommentaarid