Baltika Groupi jaoks oli süsteemiga liitumine igati loogiline samm nii äriliste eesmärkide kui ka moetööstuse jätkusuutlikumaks muutumise mõttes. „Koos uuenenud Ivo Nikkolo brändi ja rõivakollektsiooniga on Baltika Groupi tugevaks fookuseks jätkusuutlikkus ja ökoloogilise jalajälje vähendamine rõivatööstuses. Juba täna on 15% kogu meie kollektsioonist valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest,“ ütleb Baltika Groupi turundus-ja kommunikatsioonijuht Triin Ritsberg.

Ivo Nikkolo ühines e-poe pakendi ringlussüsteemiga

Ivo Nikkolo klientide puhul on tegemist naistega, kellel on väga kindlad väärtushinnangud ning aupaklik suhtumine oma ellu ja seda ümbritsevasse keskkonda.

Ringluspakendi kasutamiseks tuleb kliendil teha ost mõnes süsteemiga liitnud e-poes, kes võimaldab valida ostu sooritamise ajal korduspakendi või pakendab kõik oma saadetised selliselt. Ühe pakendi pandihind sõltub suurusest ja materjalist, jäädes 2 euro ringi. Tühja paki tagastamiseks ja pandiraha tagasisaamiseks tuleb tarbijal skaneerida pakendi pealt oma telefoni kaameraga QR koodi, täita lihtne tagastus ankeet ning viia seejärel pakend Tango kogumiskasti. Kogumiskastide asukohad leiab Tango.eco kodulehelt. Pärast seda, kui pakendid on jõudnud Tango kogumispunkti, tagastatakse pandiraha kliendile. Kasutatud pakendid kogutakse kokku, kontrollitakse üle ja need lähevad kaupmeeste juurde uuele ringile.

Jaga
Kommentaarid