Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.

Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhtumid tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Sakala Hambaravis pakutakse ka üldnarkoosis ja sedatsioonis hambaravi. Seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosis (üldanesteesias) hambaravi kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul selleks, et vähendada kaasnevat valutunnet või ravi puhul ilmnevaid vastureaktsioone, on üha sagedasem põhjus säärase ravimeetodi kasutamiseks suur hirm hambaravi ees. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad – tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset (kui üldse) patsiendipoolset koostööd.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12, Tallinn
+372 5335 9966

Lumen Hambakliinik – Sinu Hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Käes on meie 30. tegutsemisaasta Eesti hambaraviasutuste maastikul. Kliinik on arenenud ja kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Patsiendist hoolimine, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine – need on väärtused, millest püüame alati juhinduda.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:

- Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;
- Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimisvahendid, oma CAD/CAM-i hambalabor ning uued ravikabinetid ja kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile. Kõik kliiniku ruumid on varustatud õhupuhastajatega, kindlustame alati patsientidele steriilsed ja nõuetekohased vahendid. Ooteruumid on avarad ja turvalised.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks. Üha rohkem on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Õnnelikuks on tehtud patsiente uute, „üle kogu suu“ naeratustega, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD – Digital Smile Design) ja patsiendiga arutamine.

Pakutavad teenused: konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid. Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba 11 aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. See on päris pikk kogemus. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad kõigest päevaga. Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Haigekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses, nii lapsi kui ka kõrgeealisi. Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksuvõimalusi.

Vaatamata mistahes keerulisele ajale ja olukorrale on hammaste tervis tähtis ja oluline. Täname oma patsiente ning hindame usaldust ja koostööd.

Rõõm naeratusest – meie ühine eesmärk.

Lumen Hambakliinik
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812, +372 5341 6072

Viru Hambakliinik – kesklinnas asuv kaasaegne kliinik koos hambalaboriga

Tallinna üks juhtivamaid hambakliinikuid Viru Hambakliinik tegutseb 2005. aasta kevadest ja pakub kõiki hambaraviga seotud teenuseid – alates hambaravist kuni implantoloogia ja esteetiliste protseduurideni.

Meie töötajad on oma ala spetsialistid, meie seadmed ja materjalid on kaasaegsed ning kvaliteetsed. Et tagada nii parimat ravikogemust kui ka -tulemust, täiendab kliiniku personal ennast pidevalt koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Kliinikus töötab ka üks parimaid näo- ja lõualuukirurge dr Riinu Rahuoja.

Kliinikus asub ka oma hambalabor. Oma enda labor kiirendab oluliselt tööd, kuid tagab ka kvaliteetse tulemuse nii proteeside kui ka kapede valmistamisel.

Igas ravikabinetis kasutatakse madala kiirgustasemega digitaalset röntgensüsteemi, tänu millele saab röntgenpildid tehtud ravitoolist tõusmata. Lisaks on võimalik teha ka panoraam- ja 3D-röntgenit.

Juureravi visiit viiakse läbi mikroskoobi all, mis tagab kvaliteetse ravi ja püsiva tulemuse. Juureravi tehakse tuimestusega ja hambale asetatakse kofferdam, et hammas ei puutuks väliskeskkonnaga kokku.

Lisaks tehakse Viru Hambakliinikus ka laialdast laserravi. Lasereid kasutatakse hambaravis tõhusate abivahenditena:

  • juureravis vana juuretäidise eemaldamiseks ja juurekanalite tõhusaks loputamiseks/steriliseerimiseks;

  • igemeravis ja periimplantiidi ravis;

  • implantoloogias, suukirurgias moodustiste eemaldamiseks, suulimaskesta haiguste (herpes, aftid, lihhen jne) raviks.

Samuti valmistame individuaalseid kapesid, millega saab kodus lihtsalt ja tõhusalt hambaid valgendada. Teeme ka kabinetis hammaste valgendamist.

Kõiki protseduure saab teha ka meie partnerkliinikutes, Tähesaju tee 14 asuvas Lasnamäe Hambakliinikus või Rotermanni kvartalis asuvas Rotermanni Kliinikus.

Viru Hambakliinik on samuti Eesti Haigekassa lepingupartner.

Viru Hambakliinik
Hobujaama 4, Tallinn
+372 660 2302
+372 5280 3889

Rotermanni Kliinik
Rotermanni 2, Tallinn
+372 666 1540

Lasnamäe Hambakliinik
Tähesaju tee 14, Tallinn
+372 602 4900

Dr. Schults Hambakliinik – hambaravi Mustamäel

Dr. Schultsi Hambakliinik Tallinnas alustas tegevusega juba 20 aastat tagasi. Meie kliinikus töötab kaheksa hambaarsti, kes abistavad ja nõustavad meeleldi nii täiskasvanuid kui ka lapsi, lähtudes patsiendi soovidest ja meie kogemustest. Meie arstid teevad omavahel tihedat koostööd, seetõttu suudame leida lahenduse ka kõige keerulisematele ravijuhtudele.

Pakume hambaravi Tallinnas Mustamäel kena parkmetsa ääres. Meie kliinikus töötavad implantoloogid, kirurgid, juureraviarstid (juureravi mikroskoobiga), proteesiarstid ja laste hambaraviga tegelevad arstid.

Arstide käsutuses on modernne tehnika, sealhulgas 3D-röntgen ja mikroskoobid, mis võimaldavad täpsemalt diagnoosida ning näiteks juureravis saavutada maksimaalset tulemust. Juureraviga tegelev arst ehk endodont peab oluliseks, et tööpiirkonnast saadakse kohe piisavalt täpne pilt, siis jäävad tarbetud korduvad visiidid ära. Mikroskoobi suurendus ja valgusjõud aitavad juureravis tuvastada väikeseid ja kitsaid juurekanaleid ning pragusid, mis on palja silma eest varjatud.

On patsiente, kellele seondub hambaraviga hirm ja ärevus. On ka ravijuhte, kus protseduurid võivad patsiendile olla ülimalt ebamugavad. Siis on parimaks lahenduseks hambaravi sedatsiooni all või üldnarkoosis. See on hea võimalus säästa ennast stressist, mis muidu ravile tulemisega kaasneks.

Implantaatide paigaldamine on raviteenusena meie kliinikus järjest rohkem nõutud. Kasutame kolme erineva tootja implantaate, et lahendada ka keerukamad ravijuhud.

Laminaadid ja lumineerid teevad patsiendi naeratusega imet, dr Schults ja dr Kütt on seda korduvalt tõestanud.

Väga populaarne teenus meie kliinikus on hammaste zoom-valgendus, millel on püsiv kaunis tulemus ja seda parima hinnaga Eestis.

Meie arstid täiendavad end pidevalt erialastel koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Töötame iga päev vahetu, sõbraliku ja pingevaba õhkkonna loomise nimel meie raviprotseduuride eel, ajal ning vältel.

Dr. Schults Hambakliinik on Eesti Haigekassa lepingupartner, meie juures saad kasutada nii täiskasvanute hambaravihüvitist kui ka proteesihüvitist. Vaata: www.hammas.ee

Laste hambaravi eest tasub Eesti Haigekassa.

Saab kasutada ka Confido tervisekindlustust.

Dr. Schults Hambakliinik

J. Sütiste tee 30A, Tallinn

+372 5856 9595

Haldja Hambaravi – särav naeratus on Sinu visiitkaart ja meie Haldjad aitavad Sind!

Haldja Hambaravi (endine Märjamaa Hambaravi) alustas Märjamaal tegutsemisega juba aastal 2009. Täna toimuvad vastuvõtud Märjamaal, Peetris ja Tallinnas. Ravikabinetid on varustatud kaasaegse tehnika ja kvaliteetsete materjalidega, kollektiiv on rõõmsameelne ja sõbralik. Täiendame pidevalt oma teadmisi ning oskusi, osaledes hambaravi koolitustel ning hand`s on kursustel. Patsiendi rahulolu ja särav naeratus innustab meid üha enam ennast arendama.

Patsiendi heaolu ja tervislik elustiil on meie jaoks olulised - jagame klientidele teadmisi, et hoida ära suu-ja hambahaigusi ning avastada võimalikult varakult tekkinud kahjustused. Probleemide ilmnemisel pakume erinevate spetsialistidega koostööd tehes sobivaimat lahendust. Ravis kasutame kõige kvaliteetsemaid materjale ja seadmeid, mis saadaval, näiteks 3D-skännereid, suukaameraid ja palju muud. Personaalset ravi pakume igas vanuses patsientidele.

Meie kliinikutest leiab hambaraviteenuseid profülaktikast kuni keeruka implantatsiooni ja proteetikani. Lisaks hambaravile tegelevad meie arstid hambumushäirete varajase diagnostikaga (vanuses 3-6 ning varajases vahelduvas hammaskonnas). Ravi teostame LM-aktivaatoritega. Täiskasvanutele pakume hammaste korrigeerimist kapedega AirNivol ja Ordoline. Pakume ka mineraliseerivat ravi hammastele, et ennetada hambahaigusi, vähendada hammaste ülitundlikkust ja kaariese tekkeriski, toetada hamba kõvakudesid ortodontilise ravi ajal ning remineraliseerida hüpomineralisatsiooniga hambaid.

Oma tervise eest hoolitsemisel saab kõige suurema panuse anda igaüks ise. Suutervis on osa inimese üldtervisest, mis olulise osana lisab heaolu ja elamisvõimekust. Terve suuõõne tunnused on terved hambad, terved hammaste kinnituskoed ja limaskestad ning küllaldane süljeeritus.

Meie peaarst Anni arvates on hambaarsti amet elukestev õpe: „Seda hetke meditsiinis ei saabu, et kõike tead ja oskad. Eestis võiks olla suurem teadlikkus hammaste mineraliseeruvast ravist ning müofunktsionaalsest ortodontiast. Pikad ortodontilise ravi järjekorrad ning suur nõudlus antud teenuse järele on ajendanud mind jätkuvalt ennast täiendama. Viimased kuus aastat olen lisaks klassikalisele hambaravile hakanud rohkem tegelema ka müofunktsionaalse ortodontilise ravi ning aligneritega hammaste sirgendamisega. Antud teemad on muutunud südamelähedaseks ning ravitulemused on imelised, rõõmustades nii arsti kui ka patsienti.“

Haldja Hambaravis leiame lahenduse kõikidele hambaprobleemidele ja kedagi ei jäeta murega üksi.

Põllu 63, Tallinn

+372 5887 7718

Küti tee 4, Peetri

+372 5887 4751

Pärnu mnt 30, Märjamaa

+372 5787 7474

Jaga
Kommentaarid