Oleme koostanud viieastmelise hooldusrutiini, mis paneb Su naha särama!

1. samm: puhasta

Kasuta meigi ja rasu eemaldamiseks näovett. See puhastab ning valmistab naha ette järgmisteks toodeteks. Samuti aitab näovesi nahka niisutada ja pehmendada. Head valikud on näiteks Clarinsi niisutav ja tooniv näovesi ning Nuxe’i Very Rose mitsellaarvesi.

2. samm: silmad

Pärast näovett kanna silmade alla silmakreemi. Külmal ajal eelista paksema tekstuuriga kreemi, suvel on mõnusaks valikuks aga kergemad, geelja konsistentsiga silmakreemid. Silmi ümbritsev nahk on õrn ning reageerib kergesti ärritusele. Seetõttu soovitame näiteks Clarinsi Total Eye Hydrate ja Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich silmakreeme.

3. samm: toida

Väga külmade ilmadega lisa enne näokreemi kasutamist näoõli – see loob lisakihi pakase ja Sinu õrna naha vahele. Lisaks näoõlidele sobivad hästi ka seerumid. Hea nipp: kanna näoõli veidi niiskele nahale, nii imendub õli paremini naha sisse. Meie lemmikud näoõlid ja -seerumid on Elizabeth Ardeni Ceramide Vitamin C kapslid, Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Oleo seerum ja Clarinsi Hydra-Essentiel Bi-Phase seerum.

4. samm: niisuta

Talvised näokreemid olgu rikkalikud ja õlibaasil. Suvised veebaasil kreemid sisaldavad veemolekule ja need võivad külmadel kraadidel naha peal jäätuda ja sel viisil nahka kahjustada. Kreemita talvel nahka vähemalt 30 minutit enne välja minemist, et kreem jõuaks nahka imenduda. Head kreemid külmadeks kuudeks on Clarinsi Hydra-Essentiel Rich näokreem, Elizabeth Ardeni 8 Hour Skin Protection kreem ja Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich päevakreem.

5. samm: SPF

Kasuta ka pealtnäha pimedal ajal päikesekreemi – päikesekiired peegelduvad ka lumelt, jäält ja külmunud maapinnalt, nii et isegi talvel on võimalik nahale päikesega liiga teha. Pikalt väljas olles kasuta Elizabeth Ardeni SPF 15 Eight Hour Lip Protectant huulepalsamit, Lumene Mineral SPF 30 Arctic Hydra Care Protecting Day Fluid näokreemi ja Clarins UV Plus Multi-Protection Moisturizing kreemi.

Neid ja paljusid teisi tooteid saad osta Tallinki pardakauplustest või e-poest aadressil tallink.ee/pood

Jaga
Kommentaarid