„Kui sa rääkisid oma lahutusest ja sellest, kuidas sa seda läbi elasid, tekkis ka minul äratundmine, et ma pole üksi!“ avaldab Dorfman Ratajkowskile, mille peale modell sõnab, et talle pole probleemiks lõppenud suhtest rääkimine.

„Mida sa oma sõrmusega tegid?“ küsib Dorfman ning saab vastuseks, et modell otsustas sõrmuse alles jätta, sest see ei seostu talle millegi kurva ega ebameeldivaga. „Mul on see endiselt alles,“ ütleb Ratajkowski. „Iga kord kui ma näen või kuulen, et keegi on jälle lahutanud tahaksin ma öelda, et selle asemel, et te kurvad olete, võiksite hoopis rõõmustada.“ Dorfman nõustub. „Ma arvan, et mu endine abikaasa, kellega me oleme siiani väga head sõbrad, ütleks, et see on parim asi, mis meiega juhtuda sai,“ ütleb ta.

„Lahutuse terviseks!“

„Ma ei arva, et lahutus on kurb asi,“ ütleb Ratajkowski ja lisab: „ma tean paljusid, kes on pikka aega õnnetult abielus, sest kardavad nii väga lahutuda. Ma arvan, et see ei ole hea hea viis, kuidas oma elu elada.“ Selle peale hõiskavad mõlemad naised: „Lahutuse terviseks!“

„Ma võin teile öelda, et ma pole kunagi varem vallaline olnud,“ rääkis Ratajkowski novembris ajakirja Harper´s Bazaar kaaneloos. „Ma tunnen kõiki emotsioone. Ma tunnen viha ja kurbust. Ma tunnen põnevust. Ma tunnen rõõmu. Ma tunnen kergust. Iga päev on erinev. Need tunded panevad mind uskuma, et minuga saab kõik korda.“

Ratajkowskit ja tema produtsendist abikaasat Sebastian Bear-McClard´i nähti esmakordselt koos 2018. aasta sõbrapäeval ning vaid paar nädalat hiljem, 23. veebruaril abiellusid nad New Yorgis, kuid möödunud aasta septembris lahutasid, sest väidetavalt oli mees saripetja. Paaril on ka ühine poeg Sylvester.

allikas: Harper´s Bazaar

Jaga
Kommentaarid