Isegi kui oled saanud korralikult une täis magada, siis tunned end ikka hommikuti väsinuna ning ainuüksi mõte uuest tööpäevast muudab sind veelgi loiumaks.

Sa ei suhtle enam kolleegidega
Mäletad tööle tulemise aega, mil olid elav ja seltsiv, elevil kõigi uute tuttavate pärast? Nüüd tunned, et tahaksid lihtsalt segamatult oma ülesanded ära teha ja koju minna.

Sa ei soovi lisaülessaneid
Kui varem võtsid pakutud lisaülesanded rõõmuga vastu, siis nüüd ütled neile ära ning jääd vaid oma põhitöö juurde ja sedagi teed täpselt nii palju kui tarvis. Uued väljakutsed või katsetused sind enam ei paelu.

Kõik venib ja võtab aega
Ka meilile vastamine tundub sel perioodil tohutu pingutusena. Niisiis, kipud tööjuures venitama, mõtted kalduvad mujale, tööle keskendumine on raske. Unustad tähtaegu ja magad need maha.

Unistad teisest tööst
...õigemini oma mõtetes oledki juba seal. Kui näed end pidevalt vaimusilmas hoopis muud tööd tegemas, on see ilmselge märk, et oled oma töökohale liiga kauaks jäänud.

Räägid oma tööst vaid halba
Järgmine kord kuula, kuidas sa oma tööst räägid. Kui domineerib vaid negatiivsus ehk pere ja sõpradega vesteldes kasutad sageli lauset: „Mu töö on nii nõme, ma vihkan oma tööd, ma ei taha seal enam olla...“ on aeg edasi liikuda!

Sind ei huvita, kui sind ka vallandatakse
Mõte sellest, et sind võidakse ühel päeval lahti lasta, ei tekita sinus absoluutselt mingisuguseid emotsioone, pigem on sul täiesti ükskõik.

allikas: allwomanstalk.com

Jaga
Kommentaarid