Borealise infrapunamatis mõnulemine vähendab tselluliiti, ergutab ainevahetust ja aitab langetada kaalu. Saad sa siis sõbrale seda keelata! Lisaks aktiveerib infrapunakiirgus immuunsüsteemi, vähendab stressi ja väsimust ning parandab und. Soojus, mis kogu keha mõnusalt hellitab, vähendab liigeste jäikust ja lõdvestab lihaseid. 10 minutiga lõõgastab, 20 minutiga paneb kergelt higistama ja juba tunniga võib sõber kaotada umbes 600 kalorit. Kui saunas higistad kehast välja enamasti vaid vett, siis infrapunamatt aitab väljutada ka üleliigseid jääkaineid. Vaata kingitust!

Jalamasseerija SPA on kogenud massööri tegevust jäljendav seade, mille tipptehnoloogiline sisu pakub lõõgastust, töödeldes nii sääri kui ka akupunktuuri punkte jalatalla all. Raskustunne jalgades? Pole probleemi! Mõned minutid kodust massaažiteraapiat ja võid taas tippida madalatel ja kõrgetel kontsadel või panna jalga tossud ning minna trenni. Ja rääkides trennist – korrapäraselt masseeritud jalad väsivad vähem. Väiksem on ka vigastuste ja venituste oht tänu paremale vereringele, mis toob lihastesse hapnikku ja viib sealt ära üleliigsed jääkained. Vaata kingitust!

Trenn tehtud ja lihased kanged? Massaažipüstol Mini teab, mida vajad. Pisikese, kuid võimsa löökraviseadmega taastad keha värskust nagu teraapiakabinetis. Ainult selle vahega, et hakkama saab 15–20 minutiga, sest igale lihasgrupile tuleb keskenduda peamiselt paar minutit. Mahub kotti, tuleb igale poole kaasa ja ei mingeid juhtmeid. Lisaks on massaažipüstoli varre alumises osas kolmeastmeline soojendusfunktsioon, mis aitab lihaseid eelseisvaks massaažiks ette valmistada ja lõdvestada. Vaata kingitust!

Hellita sõbra tervist! Ja kui see juba piisavalt hea, pole patt ka koos maiustada. Pikemat sõprust teile!

Jaga
Kommentaarid