Skulpturaalne heledas toonis kott näeb välja kui kaasaegne kunstiteos ja muudab su garderoobi hetkega kevadisemaks. Kui heledale kotile tekib plekk, siis eemalda see võimalikult kiirelt ilma parfüümita märja salvrätiku abil ning hoia see eemal tumedatest teksadest ja kangastest, mis võivad seda määrida.

Kõik algab materjalist

Kui oled kord elus tõmmanud selga siidist eseme, siis jääb see eluks ajaks meelde. Jah, siidist esemeid saab puhastada vaid keemilises puhastuses, kuid luksus kanda maailma kõige kuninglikumat ja kaunimat materjali kaalub selle üles. Kui oled suur higistaja, siis kanna siidpluusi kaenlaalustes kleebitavaid higilappe.

Hea kaaslane igaks olukorraks

Stiilse lõikega pintsak sobib kanda nii teksade peal kui ka miniseelikuga. Pidulikul puhul lisa pintsaku alla läikivast kangast seelik ja kaunis vöö.

Mugavus on luksus

Tossud ja tennised ei ole ainsad mugavad jalanõud. Madala tallaga sussidest inspireeritud kingad sobivad kokku vaikse luksuse kontseptsiooniga.


Üleminekuhooaja mantlit valides saad arvestada nii alati moes trentškotiga, klassikalise keskelt kokku tõmmatava mantliga või hoopis sirge lõikega minimalistliku ülerõivaga. Maalähedases toonis ülerõivad sobivad enamiku riietuste peale.

Stiilinipp!

Komplekt mõjub eriti luksuslikuna, kui hoiad värvigamma ühtsena, kuid mängid erinevate tekstuuridega.

Stiilinipp!

Klassikalisest meestemoest inspireeritud esemed peavad ajahambale vastu ja annavad su stiilile omapärase nõksu.

Riietele pikka iga

Riiete eest õigesti hoolitsemine on teene loodusele ja muidugi ka sinu rahakotile. Siin on mõned nipid enda garderoobi eest hästi hoolitsemiseks.

  • Ladusta korralikult

Rätsepatöö esemed, näiteks viikidega püksid, pintsakud, peaks riputama korralikele riidepuudele, mitte kokku lappima. Kudumid peaks aga kokku voltima, sest rippudes võivad need oma vormi kaotada. Kui talveriided on pausil, siis paki need ära valguse, tolmu ja koide eest.

  • Pese nagu proff

Pesemise temperatuur riideeseme hooldussildil on maksimaalne, mitte soovitatav. Tegelikult oleks hea, kui peseksid oma riideid 30-kraadise veega, sest nii säästad energiat ja pikendad riiete eluiga. Pleki tekkides eemalda see kohe ja püüa pesemiste vahele jätta pikemad pausid. Vahepeal saad riietelt tolmu eemaldada ja värskendamiseks neid näiteks aurutada.

  • Paranda targalt

Kui näed kangas auku, siis paranda see kohe, et see edasi ei areneks. Paranda kangas ise või vii see õmblustöökotta.

Jaga
Kommentaarid