Tselluliit tekib 80–90% juhtudest naistel ning enim esineb seda tuharatel ja reitel. Meestel esineb tselluliiti harvem, kuna neil on nahaaluseid rasvarakke vähem. Kindlasti ei ole tselluliit ainult ülekaaluliste inimeste probleem, vaid seda võib esineda ka väga saledatel naistel. Peamiseks põhjuseks, miks rasv just nendesse piirkondadesse koguneb, on naissuguhormoon östrogeen.

See äärmiselt ebameeldiv probleem on kahjuks kerge tekkima, kuid seda on võimatu ravida. Küll aga on kodustes tingimustes võimalik oma keha üldist seisundit paremaks muuta, tegeleda keharasvaga, parandada ainevahetust ja muuta nahk oluliselt siledamaks tänu erinevatele tselluliiti vähendavatele toodetele.

ÜKS

Kui sinu kehas on üleliigset rasva, mis kipub kergesti talletuma just puusadele, reitele, kõhule, siis tuleks vaadata üle oma ainevahetus ja vajadusel seda toidulisanditega turgutada. Näiteks SuperDreni roheliste kohviubadega kapslid sisaldavad klorogeenhapet, mis aitab kaasa keharasvade vähendamisele, sundides organismi energia saamiseks rasva põletama, mille tagajärjel toimub efektiivne kaalulangetamine. Tugevad antioksüdantsed omadused aitavad võidelda vabade radikaalide kahjustava toimega, muutes su naha suisa kadestamisväärselt säravaks ja terveks!

KAKS

Kui oled hädas suurenenud söögiisudega ega suuda neid kontrollida, tuleb appi SuperDreni Thermo Zero kcal ainevahetust kiirendav ja söögiisu vähendav toidulisand. See on kehakaalu alandava toimega, põletab keharasvu ja pärsib rasvade imendumist sinu kehas. Taimsed kiudained vähendavad söögiisu, tekitavad täiskõhutunde, parandavad soolte tööd ja aitavad vältida kõhukinnisust. Tulemuseks on parem enesetunne, väiksem kaalunumber ja probleemsetelt kehapiirkondadelt kahanevad sentimeetrid!

KOLM

Oma organismi puhastamiseks ja mürkainetest vabanemiseks on hea abiline SuperDreni Depura Blueberry ainevahetust kiirendava ja liigset vett väljutava toimega toidulisand. See tugevalt dreneeriva ja organismi puhastava toimega toidulisand aitab organismil loomulikul teel väljutada liigset vett ja jääk- ning mürkaineid, vähendades seeläbi ebamugavat veepeetust ja paistetust ning soodustades kaalulangust.

NELI

Tselluliidiga võitlemiseks on abistavaks vahendiks SuperDreni Depura Grapefruiti tselluliiti vähendav toidulisand, mis on uuendusliku koostisega tselluliidivastane, salendav ja dreneeriv toidulisand. Sellest on saanud paljude naiste hästi hoitud ilusaladus! See on 100% looduslik ja soodustab üleliigse vedeliku ning jääkainete väljutamist organismist, mis on abiks ülekaalulisuse ja rasvade ainevahetushäirete korral. Tulemuseks on siledam ja saledam keha.

VIIS

Tselluliidiga võitlemisel tuleb kasutusele võtta kõik abinõud, vaadata üle oma elustiil, toidulaud ning olla järjepidev ja hoolas, sest tulemused ei saabu üleöö. Väga hea moodus tselluliidiga võitlemiseks on kuivharjamine ning seejärel naha kreemitamine tselluliiti vähendava ja vett väljutava „jääefektiga“ krüogeeliga. See on tõeliselt tõhus vahend võitlemaks tüütu tselluliidiga. Tegemist on uuendusliku, vett väljutava ja tselluliidivastase toimega geeliga, mis vähendab vedeliku peetusest tingitud rasvkudede mahtu, väldib rasvkoe taasteket ja parandab naha mikrovereringet. Ühtlasi on see ideaalne ravi tundlikule, haprale ja kapillaaridega nahale. Sinu nahk näeb taas välja pehme, toonuses ja pingul.

Pea meeles, et tselluliiti lõplikult ravida pole võimalik, aga iga päev enese eest hoolitsedes, keharasva põletades ja aktiivset tervislikku elustiili harrastades saab ka kodustes tingimustes naha väljanägemist ning kudede ainevahetust parandada.

Jaga
Kommentaarid