Kas sinul on ka alati kevade eel sees pisike ebakõla? Ühelt poolt on tahe kõik maailma värvid selga tõmmata, täita enda elu ja universum lilledega ning olgem ausad – lihtsalt särada nagu diskokera. Kuid teisalt on tõeliselt raske leida seda pauerit, et päriselt kevad endas käima lükata. Tahaks pisikest pausi – ainult enda mõtetele ja tunnetele, kus maailma rutt ning asisus sind otseselt ei puuduta.

Me tahaksimegi seda pisikest pausi pakkuda. Pausi, et välja astuda argisest, end laadida, koguda värsket energiat ja siis nagu lillenupp maailma oma ilu ning võluga ära tinistada. Just selle vaibi pärast lõi GOSPA aastaid tagasi Naisteklubi sarja. Sooviga pakkuda võimalust tulla kokku, et sina naisena saaksid võtta endale aega, pöörata tähelepanu oma tervisele, tõsta toonust, ammutada julgust vallutada maailma, leida rahulolu endas ja märgata ennekõike nii enda kui ka oma sookaaslaste ilu, sära ning ägedust! Seda tunnet, et sa armastad end jalatallast peanupuni.

Siin on ruumi, et olla habras ja õrn, ent näha selleski tugevust, mõista oma väge ning maagiat.

Selleks ongi GOSPAs pea iga kuu Naisteklubi. Siin mõistetakse, mida tähendab naiseks olemine. Isegi kui see võib individuaalselt väga erineda, siis klubis ongi ruumi arvamuste paljususele. On ruumi, et olla habras ja õrn, ent näha selleski tugevust, mõista oma väge ning maagiat. Olla täiesti sina ise enda lihtsuses ja keerukuses.

Järgmine võimalus seda teha on 31. märtsist kuni 2. aprillini, mil kohtume hiina meditsiini arsti dr Rene Bürklandiga, et rääkida märkidest ja sümptomitest, mis näitavad, kas organism vajab toetust kevadel ärkamiseks ning puhastumiseks. Millised on näidustused, ohud ja soovitused hiina meditsiini seisukohast. Kuidas aidata organismil puhastusest parim tulemus saada ilma teda kurnamata ja kahjustamata. Kehale pakub sel korral pingutust treener ja toitumisnõustaja Marit Berendson!

Naisteklubis ootab Sind:

  • Majutus 2 ööd suurepärase vaatega standardtoas

  • Rikkalik ja maitsev hommikusöök

  • Antistress massaaž 60min (vajalik ettebroneerimine)

  • Rene Bürklandi loeng „Kas, kui palju ja millal toetada organismi puhastamisega?“

  • Treeningud Maritiga

  • Soovi korral hiline check out kuni 14:00

  • Piiramatu saunade, basseinide ja jõusaali külastus

  • Hommikumantlid

Hoia end kursis GOSPAs toimuvaga: www.gospa.ee.

Inspiratsiooni kogumiseks otsi meid üles ka Facebookist GOSPA/Georg Ots Spa hotell ja Instagramist @georgotsspahotel

Jaga
Kommentaarid