Innovatis Luxury Caviari juuksekreem-palsam

Oluline on talvel juukseid pärast pesu piisavalt toita. Väike lihtne samm, aga ülioluline, et aidata juustel olla terved ja säravad. Seega, pärast igat peapesu tuleks juukseid juuksekreemi või palsamiga kostitada. Siinjuures peab kasutatav palsam/juuksekreem olema piisavalt toitainerikka koostisega ja jamavaba (toode ei tohi sisaldada parabeene, sulfaate, sünteetilisi värvaineid jms, mis juukseid koormavad ja nende hapraks muutumist soosivad). Ilumaailmas hindavad kliendid praegu kõrgelt kaks ühes varianti ehk Innovatis Luxury Caviari juuksekreem-palsamit. See sisaldab hinnatud ja kvaliteetseid koostisosi, nagu kollageen, kaaviariekstrakt ja E-vitamiin. Need on olulised komponendid, mille koostoimel hooldab ja sügavniisutab juuksekreem juuksejuurt, samal ajal taastades ka juukse struktuuri. Uuringud näitavad, et toote positiivne mõju avaldub juustele juba pärast esimest kasutuskorda.

B

Paul Rivera mask

Nii niiskuskaitse loomisel kui ka maksimaalse tulemuse saamiseks võiks kasutada paar korda kuus ka juuksemaski. Paljudele tundub juuksemaski kasutamine tüütu protsess, kuid teene, mida regulaarne maskitamine juustele talvel teeb, on hindamatu. Jällegi on turul juuksemaskide valik suur ja lai. Niisiis tasub toote valimisel jälgida hinna ja kvaliteedi suhet. Väga hea tasakaal hinna ja kvaliteedi osas on saavutatud Paul Rivera toitval juuksemaskil, mis silmanähtavalt parandab juuste struktuuri ja aitab muuta neid kergemini kammitavaks. Pusavabasid juukseid on kergem hooldada ka nende kuivamise ajal ja nii on võimalik vältida juukseotste lõhenemist. Paul Rivera juuksemaski koostisosadeks on näiteks argaaniõli, mis on rikas rasvhapete ja E-vitamiini poolest.

C

Innovatis Luxury Care – sügavniisutav šampoon

Just õlid, ka need, mida peanahk loomuliku protsessi kaudu eritab, on talvisel juuksehooldusel väga olulisel kohal. Seepärast tasuks talveperioodil juukseid pesta paar korda nädalas ja vältida liigse ja „raske“ šampooni kasutamist. Šampooni väga tehislik koostis võib peanahalt olulised õlid minema viia ja muuta juuksed seetõttu kuivemaks. Milline on sinu praegu kasutusel oleva šampooni koostis? Kui see juba pole n-ö pehme ja loodussõbraliku koostisega, tuleks seesugune toode endale hankida. Soovituslik on kasutada sügavniisutavat šampooni Innovatis Luxury Care, mis aitab taastada juuksestruktuuri. Võrreldes teiste turul olevate toodetega on Innovation Luxury šampooni eeliseks see, et see parandab ka keemiliselt rikutud juuste struktuuri. Seda seetõttu, et šampoon sisaldab proteiini, mis aitab parandada kuumtöödeldud ja keemiliselt kahjustatud juuksekiude. Koostisosadest leiab aga ka musta kalamarja, mis on rikkalik oma toitainete tõttu.

Soovime kõik, et meie juuksed näeksid aasta ringi head välja, kuid paratamatult tuleb talvisel ajal nende eest ka rohkem hoolt kanda. Macta Beauty ilukaubamajas on esindatud PAUL RIVERA juuksehooldusbränd Itaaliast, mis aitab taastada ja muuta taas elujõuliseks ka kõige kuivemad juuksed.

Jaga
Kommentaarid