GIVEN on Baltimaade suurim juveeliehete jaemüügikett. Givenist leiad laia valiku juveeliehteid igale maitsele, nii naistele, meestele kui ka lastele, ainulaadseid kollektsioone ja atraktiivseid kuupakkumisi ning suurepärase klienditeeninduse.

Giveni juveelimaailmas on ka suurepärane valik erinevaid ehete erikollektsioone, nii et siin leidub midagi igale maitsele ja stiilile. Erabrändidest leiab nii klassikalisi kui ka inspireerivaid briljantide kollektsioone, elegantseid poolvääriskividega hõbeehteid, trendikaid kuld -ja hõbeehteid julgetele katsetajatele. Olemas on ka lastele pühendatud kollektsioon, kus on ehteid igaks tähtsaks sündmuseks. Samuti on valikus modernses stiilis kuldehteid.

Ehted on suurepäraseks aktsendiks igale naisele. Kui soovid kinkida midagi püsivat ja väärtuslikku, kuid ei oska valida, kingi valikuvabadus GIVENi kinkekaardiga!

Mida kinkida oma armsale abikaasale, südamedaamile või emale? Loomulikult on kõige väärtuslikum kingitus tähelepanu ja kui sellega kaasneb ka juveeliehe, on see veelgi parem, kas pole?

Tutvu Giveni erinevate maksevõimalustega ja kui sul on jäänud seisma vanad kuldehted või kuldesemed, siis too need kauplusesse. Given vahetab vanu kuldehteid või -esemeid turu parima hinnaga! Vastu saab uued juveeliehted või kinkekaardi.

Märtsis on meil parimad pakkumised ehetele:

  • 01.–12.03 kuldehete erikollektsioon –40%

  • 01.–31.03 Given Silveri hõbeehted –25%

  • 02.–09.03 LILLY SPRINGi briljantide kollektsioon –18%

Soeta mugavalt ja riskivabalt e-poest.

Alates 30-eurosest ostust on transport TASUTA.

Ideed kauniteks naistepäevakingitusteks

Naistepäev on suurepärane põhjus erilisele naisele (kallimale, sõbrannale, emale, õele ja miks mitte ka endale) eriline kingitus teha. Douglase ilumaailmast leiad kõige suurema valiku kingitusi, mis teevad rõõmu igale naisele. Naistepäeva tähistamiseks pakub Douglas mitmeid erilisi üllatusi.

Jumestustootele graveerimine. Kuni 12. märtsini 2023 pakub Douglase e-pood võimalust jumestustootele (jumestuskreemile, puudrile, ripsmetušile jm toodetele, kus on kauni graveeringu jaoks piisavalt ruumi) tasuta graveerida kas nimi või lühike tervitus. Lahe kingiidee – lase tootele graveerida kingisaaja nimi või tervitus!

Allahindlused mõnedele lõhnadele ja ilutoodetele 1.–31. märtsini 2023:

  • 14,99 eurot (täishind 23,49) Morphe All Eye Want Artistry Trio dekoratiivkosmeetika komplekt: mattide ja läikivate toonidega lauvärvid, ripsmetušš ja kulmugeel. Allahindlus kehtib ainult e-poes Douglas.ee!

  • 49,99 eurot (täishind 84.–) Giorgio Armani Si Passione 30 ml, naiste lõhn. Si tootesarja lõhnadest kõige kirglikum ja veetlevam – naiselikkuse ja võlu tõeline olemus.

  • 49,99 eurot (täishind 79,49) Carolina Herrera Very Good Girl 30 ml, naiste lõhn. Mängleva ja koketeeriva disainiga pudel peidab endas muretusest ja julgusest inspireeritud lõhna. Kaasaegselt naiselik lõhn.

Ja see ei ole veel kõik! Teatud jumestustooted kuni 12. märtsini 2023 –20%!

Tule Douglasesse ja naudi tõelist poputamist ning ilumaailma võlu!

Jälgi Douglast ka sotsiaalvõrgustikes Facebook, Instagram ja TikTok.

Kujuta ette väärtuslikku kingitust, mis viib saaja naudingute ja ilu maailma!

Imeline kingitus iseendale ja oma lähedastele, mis hõlmab külastust unikaalsesse kohta, kus saate nautida ilu ja noorust ilma süstideta ning innovatiivsete hooldustega pealaest jalatallani.

Nanoasia, Bellapierre Cosmeticsi ja Athose esindus pakub unikaalset kontseptsiooni, mis ühendab võimsad, efektiivsed ning tervisele ohutud Lõuna-Korea nanotehnoloogiad, 100% mineraalsed kosmeetikad ja looduslikud naturaalsed kehahooldustooted, mille on valmistanud käsitsi Athose mäe mungad ning seda Hippokratese retseptide järgi.

Meie ilukompleksis saate nautida lõõgastavaid Nanoasia näohooldusi. Paljude naiste lemmikuks on ainulaadne süstivaba mesoteraapia protseduur!

Pärast protseduuri saate tutvuda ainulaadsete Nanoasia toodetega. Imeliseks kingiideeks on kindlasti Nanoasia luksuslik Jewelry Radiant BC kreem.

Kreem pakub sügavat niisutust ja kaitset kogu päevaks, ühtlustab nahatooni, vähendab põletikke ning tagab füüsilise SPF 50+ päikesekaitse.

Samuti on väärtuslikuks kingituseks personaalne ilukoolitus „Beauty Restart“ ning konsultatsioon näo-, keha- ja juuksehooldustoodete kohta.

See on koht, kus saate nautida mineraaljumestuse personaalset koolitust ja luua endale isikliku 100% mineraalkosmeetika kinkekomplekti!

Meie ilukompleks on armastusega loodud kingitus!

Ootame külla!

Jaga
Kommentaarid