Marimekko x IKEA

„IKEA ja Marimekko on mõlemad pühendunud parema koduse igapäevaelu loomisele, mistõttu oli koostöö meie jaoks loomulik valik. BASTUA kollektsioon keskendub heaolukultuurile, millega toome Põhjamaade suvede ning looduse ilu IKEA mööbliesemetesse ja koduaksessuaaridesse,“ sõnas IKEA loominguline juht Henrik Most.

Marimekko x IKEA

Kollektsioon tõstab esile julgeid ja imelisi loodust ning saunakeskkonda väljendavaid mustreid. See on esimene kord, kui Marimekko on eksklusiivselt koostööbrändi jaoks trükimustreid loonud. Missioon on aidata inimestel olla õnnelikud sellistena, nagu nad on, ja tuua nende igapäevaellu rõõmu läbi julgete mustrite ning värvide. Kollektsioon on inspireeritud ka suurtest dekoratiivsetest rabarberilehtedest, mida võib Soomes kohata sauna kõrval kasvamas.

Marimekko x IKEA

„Trükimustrite loome- ja disainiprotsessi oluliseks osaks oli seoste loomine Marimekko Soome juurte ja saunakultuuriga. Oleme pühendunud oma julgete trükimustrite ja kujundustega rõõmu toomisele inimeste igapäevaellu ning meil on hea meel, et see saab teoks koos IKEAga,“ sõnas Marimekko loovjuht Rebekka Bay.

Marimekko x IKEA

Kollektsioon koosneb erinevatest esemetest alates mööblist, klaasnõudest kuni erksavärviliste mustritega tekstiilideni. Sauna nautimiseks on kollektsioonis olemas nii hommikumantlid, käterätikud ja esmakordselt ka saunaämber. Kollektsioon sisaldab esemeid, et nautida mõnusaid suupisteid nii enne kui pärast sauna, pehmeid toolialuseid, millel jalga puhata ning BASTUA küünlaid, mis toovad tubadesse leedripuu, rabarberi ja magusa vanilli aroome.

Tutvu kollektsiooniga lähemalt:

Jaga
Kommentaarid