Skechers on Comfort Technology Company, mis tähendab, et ettevõtte teadus- ja arendustegevus on innovaatiline. Jalatsite tehnoloogiasse pidevalt uuenduslikke meetodeid tuues on elustiilibränd loonud uue standardi kaasaegsete jalanõude mugavusele ja stiilile.

Skecherseid pole vaja n-ö sisse kanda, vaid nad on kui mugavaimad lemmikjalanõud.

Jalanõud on tuntud eelkõige selle poolest, et need on erakordselt sobivad igale vanusele ja jalakujule – vali vaid mudel välja ja naudi elu! Skecherseid pole vaja sisse kanda, sest nad on kui mugavaimad lemmikjalanõud. Nüüd ületas tootja oma senist taset aga veelgi ja turule jõudis Slip-in.

Skechersi kevadsuvine kollektsioon tõi turule uuendusliku jalanõu Slip-in

Selle aasta Skechersi uuenduslik Slip-in tekitab laineid kogu maailmas! Jalats ei eelda kasutamisel kummardamist, käte kasutamist, kingalusikat ega üldse mingit vaeva jalgapanemisel!

Skechersi kevadsuvise kollektsiooni lipulaev Slip-in

Nutika disaini ja tehnoloogia abil saab jalatsisse „sisse lipsata“ neid puutumata. Slip-inid on mõeldud kogu perele ja neid on üle maailma müüdud üle 13 miljoni paari!

Skechersi kevadsuvise kollektsiooni lipulaev Slip-in

Skechersi kandjad on küll praktilised, kuid soovivad siiski ka eristuda. Skechersi kevadvalikus on neile ka Uno mudel, mis toob tänavale värvi ja stiili, olles ikka sama mugav, kui iga teine Skechersi innovatsioon.

VAATA SIIA: Skechersi poes on 3.03–8.03 naiste jalanõud –20%.

Jaga
Kommentaarid