Millist pesu valida?

Õnneks on sekspesu kinkimine tänapäeval tehtud küllaltki hõlpsaks. Esiteks on pesu suurus sageli paarikaupa numbrina, näiteks S/M – mistõttu ei ole vaja pead murda, milline täpne suurus kandjale paremini istub. Pealegi on suuruseid kuni 4 XL-ini välja!

Peale selle on pesu äärmiselt elastne ja pehmest ning mugavast materjalist, mistõttu võib kindel olla, et kui pesu on juba koju jõudnud, siis kappi seisma see kindlasti ei jää.

Brändide ja valikurohkus sekspesumaailmas on lihtsalt kirjeldamatu. Üks pilt ütleb rohkem kui sada sõna. Viska silm peale ja sa ei kahetse. Valikuvõimalus värvide, stiili, materjalide ja pesu kandmise eesmärgi osas on pead pööritama panev.

Kui oled näiteks võrksukkade, elastsete paelte ja õrnalt SM-stiili austaja, siis võrratult laia valikut pakub bränd Obsessive.

Kirg.ee erakordselt laia tootevalikusse on lisandunud ka tuliuus bränd Kissable, mis pakub just naiselikkust rõhutavat imekaunist pesu. Toonivalik on õrn ja pastelne ning pits langeb kehale ja paljastab keha täpselt õigetest kohtadest. Lisaks on pesu pakendatud kaunisse karpi – ideaalne kingitus kallimale.

Vibratsioone otsimas

Kui himuraks ajav pesu seljas, on aeg liikuda magamistuppa, kus veeta üks erakordne õhtu paarivibraatoreid katsetades. Erootikatööstus on suure sammu edasi astunud, mistõttu pole mõnuvidinad ainult temakesele üksi nautlemiseks mõeldud.

Lisaks sellele, et on väga lai sortiment eri disaini, värvi, intensiivsuse, suuruse ja eesmärgiga vibraatoreid naistele, on olemas ka just paaridele loodud mõnulelud voodielu magustamiseks. Ka nende valik on pehmelt öeldes piiritu.

Miks mitte järele proovida vibraatorit We-Vibe Sync, mis ühekorraga stimuleerib naise g-punkti ja kliitorit ning pakub põnevat ergutust ka meheaule? Kui ühel hetkel kõik mõnunupukesed tippu jõuavad – ja veel samal ajal –, on toaõhk orgasmist niivõrd paks, et meenutate seda õhtut veel nädalaid. Loomulikult kibelete ööhämaruses uuesti ja uuesti teineteise embusesse.

Paarivibraatorid on head just sellepärast, et kui sageli kipub meespool vahekorras ette jõudma ja kiirustama ning oma partnerile mitte nii palju tähelepanu pöörama, siis see lelu aitab olukorra taas tasakaalustada. Kui naised ei pruugi alati lihtsalt penetratsiooniga orgasmini jõuda, siis paarivibraator stimuleerib kliitorit vahekorra ajal, jättes mõlema partneri käed vabaks teineteise hellitamiseks.

Sügavat lähedust pakkuv võimalus on kasutada näpuvibraatoreid, mille puhul aitab naise minutitega õnne tipule hoopis mehe käes olev vidinake. Mõnulemine mehe käte vahel, kus naine kogeb vibraatori aeglasel režiimil tervitava erutuse kõditust, mis tipneb orgasmi saades üle keha laiali valgumisega, on enneolematu tunne temakesele, aga hirmus erutav vaatepilt ka mehele.

Näpuvibraatorite kasutamine on suurepärane lahendus naistele, kellel muul viisil kliitori stimuleerimisele kulub rohkem aega ja kes sellest tulenevalt tunnevad voodis pinget orgasmi saamise ees. Ka vibreerivate peeniserõngastega on võimalik seda pinget maandada ning luua erutav, lõõgastav ja naudinguterohke õhkkond.

Ehkki peeniserõngaste levinum eesmärk on pikendada ja intensiivistada erektsiooni ning pakkuda sügavamaid orgasme, pole rõngad sugugi ainult meestele mõeldud. Vibratsiooniga peeniserõngaid saab suurepäraselt kasutada ka mõnusa minivibraatorina. Pista sõrmed aasast läbi ja kasuta seda mehele massaaži tehes või stimuleeri kliitorit, nibusid ja kõiki teisi keha erogeenseid piirkondi. Nauding on garanteeritud.

Näiteks Nagaline’i kliitorit stimuleeriv peeniserõngas on ideaalne variant pakkumaks vaheldust ja pingete vabastust nii temale kui ka temakesele. Kui oled minimalistlike toodete eelistaja, siis on just see peeniserõngas kiiduväärt valik, sest see on tagasihoidlik ja värvitu. Selle rõnga nagad embavad vahekorra ajal hästi mõnusalt kliitorit ja tekitavad sinna vaakumi – eriti kui oled kasutanud head libestit.

Lustliku meeleolu loomine ei pea käima üksnes vibreerivate lelude toel. Olgugi et see on enneolematult särtsakas ja kiire viis mõtted ühele lainele saada... Ent mängulist olemist on võimalik luua ka tavaliste peeniserõngastega, mille eesmärk on sama – meespoole erutust pikendada ja intensiivistada. See on ka üks soodsamaid viise hoida oma voodielu lõbusana. Ja lõbusana hoidmine on oluline! Kui suhe muutub igavaks ja üksluiseks, siis kaob ka ühine keel ja meel.

Pesu seljas, vibraator padja all – mis edasi?

Naistena teame, et pelgalt seksikast pesust ja vibraatoritest häbematult erootilise õhtu loomiseks ei piisa. Mehed armastavad silmadega ja nende jaoks on õhtu juba korda läinud, kui naisel on seksikas pesu seljas. Aga naised armastavad lisaks kaunitele sõnadele ka õhkkonda, kus on meeldivad lõhnad ja maitsed. Kas pole?

Vibraatoriga mängimise ajal võta kasutusele libestid, millel on mitu eesmärki. Tähtsaim on neist loomulikult vahekorra pehme ja niiskena hoidmine. Aga libestid on ka meeliköitva aroomi ja maitsega, mille kasutamisel õnnehormoone verre paiskub ning kehavõlusid veel meeldivam nautida on.

Viimase, aga sugugi mitte vähem olulise nipina kasuta seksika tuju ja õhkkonna loomiseks lisaks massaažiõlidele ka massaažiküünlaid. Nende otstarve on luua ruumi jalustrabav lõhnamaailm ja muu hulgas saad ülessoojenenud vaha kasutada kallimale massaaži tegemiseks.

Massaaž on ideaalne viis pakkuda partnerile nii füüsilist kui ka emotsionaalset lähedust. Masseerige teineteist enne vahekorda kirgikütva küünlaga ja looge meeleolu või rahustage oma meeli paitava massaažiküünlaga pärast ühteheitmist. Igal juhul annavad pehmed, soojad ja aromaatsed puudutused viimase lihvi teie õhtule, mille puhul soovite, et see iial ei lõppeks. Või vähemalt korduks õige pea.

Alati sinu
Kirg.ee saadik

Jaga
Kommentaarid