Hästi läheb ka mullu novembris T1 kaubanduskeskuses avatud uue kontseptsiooniga Hot Lipsi Erootikamaailmal. „Tundsime, et Maardus jäävad paljud väga head ideed teostamata. T1 Hot Lipsi Erootikamaailm on nagu meie uute ideede labor, mis on end juba praegu tõestanud. Esinduslik kontseptsioon on see, mida kliendid rohkem tahavad,“ avab Majuri uue erootikapoe laienenud kuvandit. Muu hulgas saab Erootikamaailmas korraldada ka poissmeeste pidusid ja tüdrukuteõhtuid.“

Hot Lipsi Erootikamaailm T1 kaubamajas

Siiski on Hot Lipsi looja sõnul liikvel veel omajagu müüte, millele aeg valgust heita.

  1. Sekspoodidest leiab striptiisi-/massaažikabiine ja müüjad on pealetükkivad. Üllataval kombel on just see Majuri sõnul üks enimlevinud väärarusaamu sekspoest. „Meil selliseid asju ei toimu. Kaasaegses erootikapoes hinnatakse kliendi privaatsust ja „pood poes“ ülesehituse abil saab klient rahulikult ning segamata ringi vaadata just talle huvipakkuvas sektsioonis. Loomulikult tuleb müüja appi siis, kui kliendil on küsimusi, aga keegi talle midagi peale ei suru.“

  2. Hot Lipsi poodidest leiab ainult sekslelusid. „Tõepoolest, neid on meie poodides tuhandeid ja inimesed oskavad neid meilt otsida, aga saab ka tõhusaid abivahendeid potentsiprobleemidele ning eesnäärmevaevuste korral. Ka naised leiavad laia valiku vaagnapõhjalihaseid toetavaid tarvikuid. Need tervisemured on viimastel aastatel ühiskonnas palju kõlapinda leidnud ja neile on lahendusi,“ laiendab Majuri valikut. Seksuaaltervist aitab vürtsitada ka see, kui paar viib ohutute ja praktiliste abivahenditega ellu oma fantaasiaid. Ka selleks on Hot Lipsi poodides võimas valik. Sekslelude hetkehitid meeste seas on Pipedreami PDX-seeria masturbaatorid ja peenisepumbad, naiste seas kogub populaarsust tuliuus Satisfyer PRO 2 Gen 3.

  3. Erootikapoes müüakse sekspesu ja sedagi vaid modellimõõdus naistele. Tegelikult leiab Hot Lipsist lisaks kelmikale ja läbimõeldud sekspesule ka väga mugavat ning kvaliteetset, siiski tavapoodide valikuga võrreldes seksikamat igapäeva-aluspesu igas mõõdus naistele. „Oleme tähele pannud, et meilt otsitakse ja ostetakse üha rohkem aluspesu ning pesusid, mis on kuni 5 XL suuruses. Sekspesu trend on hetkel aga lateksist ja PVC-st Lady Domina stiilis rollimängude pesud, mida üha julgemalt ostetakse.“ Lisaks aluspesule ja põnevatele rollimängukostüümidele leiab Hot Lipsi poodidest ka märkimisväärse valiku kleite, mis sobivad kandmiseks nii peol kui ka pidulikul sündmusel. Mudeleid on küll palju, aga täpselt identseid kleite kõigest näpuotsaga. Nii pole karta, et erootikapoest soetatud kleiti kandes keegi täpselt samasugusega vastu jalutab.

Hot Lipsi külastajanumbrid näitavad kindlalt, et suhtumine seksuaalsusesse on ühiskonnas laiemalt muutumas ja tabusid on erootikapoodide osas üha vähem. „Enam pole harv ka juhus, kus erootikapoe klient kirjutab ise sotsiaalmeedias, et käis Hot Lipsis,“ tõdeb poe asutaja.

Maardu Hot Lips on üle 2500 m2 suur ja seda võiks nimetada ka Hot Lipsi outlet’iks kuna seal on pidevalt suur hulk erootikatooteid ja -pesu 5 euroni alla hinnatud või saadaval 75% soodustusega. Vaata lähemalt SIIT.

Lisaks on Maardu Hot Lipsis kõik internetipoe hotlips.ee kaubad kohe saadaval.

Jaga
Kommentaarid