Kuidas panustada?

Võtame mõned väga lihtsad näited. Vähene liikumine ja ebatervislikud toitumisharjumused soodustavad rasvade kogunemist erinevatesse piirkondadesse, tekitades nii rasvkoes põletikku ja tselluliiti. Seesuguste protsesside leevendamiseks või nende ära hoidmiseks vajame aeg-ajalt keha puhastamist jääkainetest. Väga lihtne on seda teha vedelikku tarbides. Puhas vesi on hea, kuid tavalisel kujul maitsetu ja enamik meist seda päeva jooksul piisavas koguses tarbida ei suuda. Kui aga lisada oma joogipudelisse korgitäis või kaks mustika- või ananassimaitselist SuperDreni jääkaineid väljutavat ja ainevahetust kiirendavat lisandit, tabame mitu eesmärki ühe lonksuga.

Esiteks, kui veel on hea maitse, on seda lihtsam eelistada suhkruid täis energiajookidele ja oma vajalik päevane vedelikukogus ka ära juua. Teiseks aitavad SuperDreni lisandid väljutada organismist loomulikul teel jääk- ja mürkaineid, vähendades seeläbi ebamugavat veepeetust ning paistetust. Mõlema toote koostises on looduslikke tohtreid – näiteks ananass ja Aasia tsentella on tuntud kehavedelike väljutajad ning aitavad tõhusalt võidelda ka tselluliidiga; mustikas, viinamarjad ja kurkum stimuleerivad samuti organismi erituselundite aktiivsust ning kiirendavad ainevahetust. Vähenenud kehakaal, reipam olek, pringim nahk ja tervem jume – just need märksõnad illustreerivad hästi, mida järjepidev korgitäis SuperDreni lisandit teha võib!

Säravam jume

Nii nagu vee joomine on ka kreemitamine igapäevane ja rutiinne tegevus. Eriti praegusel talvisel ajal, kui nahk kisub ja hakkab ketendama kohe, kui piisavalt niisutust ei saa. Anne & Stiili ilulemmikute hulgas on enda naha eest hoolitsemise valikus SuperDreni krüogeel. Geelkreemi kasutamine muudab ühest küljest naha pehmeks, aga teisalt aitab taastada ka naha toonust ja parandada mikrovereringet, mis on särava naha saavutamiseks väga oluline. Krüogeelil on külmetamise efekt, mis annab märku, et kokkupuutel nahaga hakkab see kohe tselluliidiga võitlema. Vereringe ergutamise tulemusena on organismil kergem väljutada ka jääk- ja mürkaineid.

Kui jääefektiga krüogeel tundub liiga ekstreemne, siis võib vannist, saunast või duši alt tulles enda nahka hellitada ka SuperDreni tselluliiti lõhustava kreemiga. Sarnaselt teiste sarja toodetega koosneb ka tselluliidikreem puhastest ja naturaalsetest taimsetest biokompleksidest, mis suudavad lõhustada keharasvu, tungida sügavamale nahakihtidesse ning eemaldada kehast sinna kogunenud üleliigse vee. Tulemuseks on säravam nahk ja kergem enesetunne.

Veelgi intensiivsema ja pikemaajalisema tulemuse saavutamiseks on soovitatav näiteks eeltoodud kehakreeme kasutada koos SuperDreni rasvarakke lõhustavate ampullidega. See viib omakorda mõtted vitamiinide peale.

Kevadine turgutus

Kevad on ju kohe ukse ees ja just praegu on õige aeg toetada organismi vajalike vitamiinidega, et tugevdada oma vastupanuvõimet ning ennetada kevadväsimust. See on aga paljuski seotud ka sellega, kas ja kui puhas on organism jääk- ning mürkainetest. Näiteks aitavad SuperDreni kapslid, mis põhinevad taimsetel ekstraktidel, põletada organismi kogunenud üleliigseid keharasvu, takistavad nende imendumist ja tasakaalustavad veresuhkru taset. Kapslites on koostisainena muu hulgas ka võilillejuur, mis on teada-tuntud seedehäirete leevendaja, ja roheline tee, mis on hea ainevahetuse kiirendaja ning jääkainete väljutaja.

Need on vaid mõned üksikud näited sellest, kuidas tahtmise, järjepidevuse ja SuperDreni toodetega on võimalik ka ilma trennita vormis olla. Ehk räägib omaette kvaliteedist seegi, et SuperDreni tooted on võitnud Eestis mitmeid Iluguru, Anne & Stiili ja Buduaari ilulemmiku auhindu. Oma valdkonna spetsialistidest koosnevad žüriid ei saa ju eksida?!

Jaga
Kommentaarid