Ivo Nikkolo kevadsuvine kollektsioon

Ivo Nikkolo kevadsuvise kollektsiooni keskmes püüab pilku pidulik ent modernne lavendlililla komplekt, mille toon on ühtlasi ka hooaja põhivärviks. Värv on esindatud ka vintaaždetailidega kleitide, toppide-pluuside ja nahkaksessuaaride peal.

Peamistest tunnusjoontest väärivad esile toomist veel ruudumuster, tviidmaterjal ning õhulisele kangale trükitud lillemotiiv, mis on käsitsi joonistatud Ivo Nikkolo disainerite poolt.

Ivo Nikkolo kevadsuvine kollektsioon

Kollektsioonist leiab ka mugavaid igapäevaseid esemeid, mis on tugevalt inspireeritud safaririietusest. Seda nii maalähedaste toonide, nagu beeži variatsioonid, pruun ja khaki, kui ka materjalide ja lõigete poolest. Rohkete taskute, nööpide, nööride ja lukkude olemasolu lisab veelgi enam liikumisvabadust.

Ivo Nikkolo kevadsuvine kollektsioon

Rõivaesemete pikaealisuse ja vastupidavuse tagamiseks jätkab Ivo Nikkolo kvaliteetsete ja keskkonnasõbralike materjalide kasutamist. „Uue kollektsiooni esemete seas on materjalidest esindatud näiteks ümbertöödeldud polüester, taimset päritolu tencel, orgaaniline puuvill ning jätkusuutlik Soronatäidis, mis on alternatiiviks udusulgedele ja naftapõhistele sünteetilistele isoleermaterjalidele,“ kirjeldab peadisainer Margot.

Ivo Nikkolo kevadsuvine kollektsioon

Ivo Nikkolo on üks vanimaid ja ainulaadsemaid Eesti disainerbrände aastast 1994. Olles esindatud kolmel turul – Eestis, Lätis ning Leedus, oleme arenenud kohalikust väikeettevõtjast hinnatud moemajani.

Ivo Nikkolo kollektsioonid on loodud vastama enesekindlate ning kaasaegsete naiste kiire elutempo nõuetele. Väljapeetud ja julge üldine look on tasakaalustatud mänguliste detailidega, püüeldes ajatuse, naiselikkuse ja pehmuse poole – brändi kese alates tootest kuni üldise kuvandini. Ivo Nikkolo esindab naisi kes hoiavad kokku ning inspireerivad üksteist koos tegutsema.

Jaga
Kommentaarid