Hommikune nahahooldusrutiin kvaliteetsete nahka toitvate toodetega annab igale päevale võimsa ja värskendava alguse. Kauni näonaha saavutamiseks tasub kasutada Kräuterhofi Hyaluron+Phytocomplex päevakreemi hüalurooniga ja õhtul enne magama minemist sama sarja öökreemi. Rikkaliku pehme tekstuuriga kreemid annavad nahale lisaniisutust ning aitavad tugevdada loomulikku kaitsekihti. Varakevadisel perioodil on oluline valida päevakreem, mis pakub ka UV-kiirguse kaitset. Kräuterhofi valikus on SPF15 faktoriga päevakreem.

Silmade ümbrus vajab õrna erihooldust, selleks puhuks on hea valik Hyaluron+Phytocomplex silmakreem (Anne & Stiili ilulemmik 2023, Buduaar ilulemmik 2023), mis aitab hoida loomulikku niiskustasakaalu ja vähendada kortsukesi. Kui oled eriti tubli, siis kasutad kindlasti ka Kräuterhofi hüalurooniga seerumit (Anne & Stiili ilulemmik 2022).

Siidine ja niisutatud nahk

Aeg-ajalt on vaja oma nahka ka koorida. Koorija kasutamine on väga oluline, kuna see mitte ainult ei hoolda nahka, vaid aitab ka meie kehal ja vaimul tasakaalustuda ning tekitab lõõgastunud enesetunde. Koorijad aitavad eemaldada surnud naharakke ja parandada vereringet ning muudavad naha siledaks ja pehmeks. Samuti vähendavad koorijad naha kuivust ja karedust, mis on tingitud igapäevastest keskkonnateguritest ning kemikaalide mõjust. Selleks tarbeks on ideaalne Kräuterhofi koorija hüaluroonhappe ja suhkruga (Anne & Stiili ilulemmik 2021), mis sobib nii kehale kui ka näole. Suhkrukristallid on kaetud hüaluroonhappe, kanepi- ja mandlivõi, E-vitamiini ning teiste hooldavate ainetega, mis jätavad naha eriti pehmeks ja kauniks.

Kräuterhof suhkrukoorija

Iga paari kuu tagant on soovitatav ette võtta ka 14-päevane iluampullikuur. Kräuterhofi iluampullid (Anne & Stiili ilulemmik 2017) on lõhnavabad ning niisutavad intensiivselt nahka, aidates võidelda kortsudega. Toode on rikastatud mineraalidega, sealhulgas magneesiumiga, mis aitavad hoida nahas niiskust ja silendavad nahka. Märkimisväärne pluss on, et nahk ei jää pärast ampullide kasutamist kleepuva.

Selleks et terve päev värske ja kaunis välja näha, tasub enne meikimist kasutada meigialuskreemi-primerit Perfect Skin, mis muudab poorid nähtamatuks ja silendab optiliselt kortsukesi (Buduaari ilulemmik 2021), või 4-1 koostisega meigikreemi Perfect Make-Up mis sisaldab meigi-, puuder-, jumestus- ja peitekreemi, sulandudes täiuslikult iga nahatooniga (Buduaari ilulemmik 2019). Tooted sulanduvad erinevate nahatoonidega ja aitavad meigil paista tõeliselt veatuna.

Kevadele vastu veelgi säravama ja enesekindlamana!

Kräuterhofi näohooldustoodetega lubad enda nahale vaid parimat! Üle poole HYALURON+PHYTOCOMPLEX sarja toodetest on auhinnatud mitmete tunnustatud iluauhindadega, mis annab veelgi suuremat kindlust toodete kvaliteedis!

Jaga
Kommentaarid