Macta Beauty

Kui ärikliendikonto on loodud ja Macta Beauty poolt kinnitatud, saab südamerahus avastada kõike seda mitmekülgset, mida Macta Beauty juuksuritele pakub. Alustame näiteks koolitustest: meie pakutav valik oma oskuste täiendamiseks on väga lai – punutistest ja kiiretest salongisoengutest tooteesitluste ja vintage-soenguteni välja. Koolitajad pole nõukogude aega kinni jäänud vanurid, vaid endale tänapäeval oma ala asjatundjatena nime teinud Mariann Vissak ja Erica Roosimaa. Mida tasub esile tõsta, on ka koolituste hinnad, mis on väga mõistlikud ja taskukohased. Kõige odavam koolitus ei küüni isegi 20 euroni ning ka kõige kallima koolituse hind jääb alla 150 euro. Kuna koolituste valik on tõepoolest lai, siis võta aeg ja viska uute teadmiste omandamiseks neile pilk peale SIIN.

Macta Beauty

Arenenud e-riigis tegutsedes on ka Macta Beauty ära kasutanud kõikvõimalikke e-riigi võlusid. Näiteks on koolitustele registreerimine lihtsamast lihtsam ja tehtav veebikeskkonna kaudu nii kodus diivanilt kui ka püstijalu juuksurisalongis kliendi värvi kuivamist oodates. Sama kehtib ka ostlemisega. Ärikliendil on meie juures palju eeliseid, mis rakenduvad nii e-osteldes kui ka füüsiliselt ise meie ilukaubamajadesse kohale tulles. Aga võib-olla viskakski pilgu peale, missuguseid professionaalseid juuksuritele mõeldud töövahendeid Macta Beauty tootevalikus on?

Macta Beauty

Proovime alustada algusest, et saada aru kliendikogemuse olulisusest. Esmamulje nii juuksurist, tema väljanägemisest kui ka näiteks sellest, kui mugav on kliendile ümber kaela sätitud kate, määrab palju. Macta Beauty on just sellele esmamuljele, aga ka mugavusele mõeldes oma tootevalikusse lisanud stiilsed töörõivad ja mugavad kliendikatted, aga ka näiteks Framari ja Roiali kaelapaberid, rätikud, kaitsekindad ja mütsikesed. Näiteks on juuksurite südamed võitnud Framari krobelised fooliumlehed, mis ei veni, rebene ega kleepu omavahel kokku. Siinkohal tasub meelde tuletada, et ärikliendina rakendub toodetele erihind.

Lisaks oleme mõelnud juuksurite, aga ka klientide tervisele, pakkudes erihinnaga nii kaitsemaske kui ka visiire ja erinevaid desinfitseerimisvahendeid (AP Chemicals, Chemi-Pharm, HAAN). Chemi-Pharmi desinfitseerimisvahendite kvaliteedi kohta ütleb kõige rohkem ehk see, et samasuguseid tooteid kasutatakse Eesti haiglates ja muudes tervishoiuasutustes.

Macta Beauty

Kui juuksur ja klient on protseduurideks kvaliteetsete kaitse- ja kattematerjalidega ette valmistatud, jõuab kord juuksetoodeteni. Kliendi juukseid tuleb pesta pea iga kord, olgu käsil lõikuse ettevalmistamine või värvi maha pesemine, valmistamaks juuksed ette hoolduseks. Selleks leiab Macta Beautyst professionaalseid šampoone, palsameid ning hooldus- ja viimistlustooteid. Valikus on mitmete armastatud brändide tooted, nagu Paul Rivera, Mood, Goldwell ja Schwarzkopf, aga ka näiteks Olaplex ning viimasel aastal väga populaarseks osutunud K18. Kui K18 sinu salongi veel jõudnud ei ole, tasub seda igal juhul klientidele tutvustada, sest sotsiaalmeedias on see omandanud tänu suunamudijatele tõelise staari staatuse.

Nagu šampoonid ja palsamid, nii on valikus ka paljude nimetatud tootjate professionaalsed juuksevärvid. Siinkohal ilmselt ei pea juuksurina töötavale inimesele selgitama, kui suur erinevus on professionaalsel juuksevärvil võrreldes näiteks mõne odavamapoolse poevärviga.

Macta Beauty

Mõeldes soovitud soengule, tuleb langetada otsus, kas juuksepikendustega või ilma. Lisaks paigaldatavatele juuksepikendustele leiab Macta Beauty valikust ka pikendusi ühekordseks sündmuseks, kui on vaja näiteks volüümikat ponisaba. Macta Beauty riiulitel leidub nii kõikvõimalikke kamme, kumme ja klambreid kui ka värvipintsleid, kausse, veepihusteid ja fooliume. Juuksurile ütlevad sellised brändid nagu Balmain, Jaguar, Eleven, Tangle Teezer ja palju teised tõenäoliselt nii mõndagi kvaliteedi ning kasutamismugavuse kohta.

Üle ega ümber ei saa ka elektrilistest ilutarvikutest, mis on juuksuritöös lahutamatud abimehed. Olgu need siis föönid, juukselõikusmasinad ja käärid või hoopis sirgendajad ja koolutajad. Ka kõik need on Macta Bauty ilukaubamaja tootevalikus esindatud. Eriti uhked oleme brändide Dyson, Jaguar ja Sutra üle!

Oma klientidele mõeldes keskendub Macta Beauty alati kvaliteedile ja mugavusele. Kõik need suurepärased valikud, tarvikud ja vahendid ideaalseks soenguks, juuksevärviks, lõikuseks või lihtsalt enesetäienduseks on vaid paari kliki kaugusel. Registreeru Macta Beauty ärikliendiks juba täna!

Jaga
Kommentaarid