Ivo Nikkolo kevadkollektsioon

Klassikalised nostalgiahõngulised elemendid on kombineeritud kaasaegse stiiliga väärtustades minevikku, ent seades pilgu tuleviku poole. Kollektsioon hõlmab tooteid vastavalt nende mugavus- ja formaalsusastmele, mistõttu leiab valikust esemeid igaks ajahetkeks ja elusündmuseks. Rahustavad ja mahedad värvitoonid, originaalmustrid ja tähenduslik graafika peidavad endas kestlikku lähenemist, tagades jätkuva ajakohasuse ka edasistel hooaegadel.

Ivo Nikkolo kevadkollektsioon

Ivo Nikkolo kevadsuvise kollektsiooni keskmes püüab pilku pidulik ent modernne lavendlililla komplekt, mille toon on ühtlasi ka hooaja põhivärviks. Värv on esindatud ka vintaaždetailidega kleitide, toppide-pluuside ja nahkaksessuaaride seas.

Ivo Nikkolo kevadkollektsioon

Peamistest tunnusjoontest väärivad esile toomist veel ruudumuster, tviidmaterjal ning õhulisele kangale trükitud lillemotiiv, mis on käsitsi joonistatud Ivo Nikkolo disainerite poolt. Kollektsioonist leiab ka mugavaid igapäevaseid esemeid, mis on tugevalt inspireeritud safaririietusest. Seda nii maalähedaste toonide, nagu beeži variatsioonid, pruun ja khaki, kui ka materjalide ja lõigete poolest.

Ivo Nikkolo kevadkollektsioon

Rõivaesemete pikaealisuse ja vastupidavuse tagamiseks jätkab Ivo Nikkolo kvaliteetsete ja keskkonnasõbralike materjalide kasutamist. Uue kollektsiooni esemete seas on materjalidest esindatud näiteks ümbertöödeldud polüester, taimset päritolu tencel, orgaaniline puuvill ning jätkusuutlik Soronatäidis, mis on alternatiiviks udusulgedele ja naftapõhistele sünteetilistele isoleermaterjalidele.

Piletid 1. aprillil toimuvale moeetendusele saadaval Piletitaskus.

Jaga
Kommentaarid