Zack Marquès

Tallinn Fashion Weeki moelaval saab näha narmaid, sulgi, värve ja ka taaskasutust (näiteks hakkisime vanad teksad juppideks ning tegime neist tooted). Zackile omaselt on kollektsioonis kiiksuga asjad, mis pakuvad kandjale kindlasti rohkelt komplimente ja „kust said?“ on ilmselt põhiline küsimus, millele vastama peab.

Zack Marquèsile on omane mugav stiil väikese kiiksuga, värvide kombineerimine, avarad lõiked erinevatele kehatüüpidele ning eneseirooniliselt super-aus kõnepruuk. Ta armastab meie imeilusat maakera ning proovib olla nii jätkusuutlik kui saab, kasutades ära võimalikult palju kangajääke, orgaanilisi ja ohutute värvidega kangaid, re-disainides vanu tooteid ning panustades kohalikku tootmisesse.

Zack Marquès

Ta on natuke müstiline tegelane, kelle ideed ilmselt saabuvad unenägudest (see hetk enne magamaminekut). Zackile meeldib jälgida inimesi enda ümber, nende näoilmeid, nende käitumist, nende kõnnakut, nende maitsemeeli, huumorisoont. Just see ongi kõige inspireerivam.

Zack Marquès

Ta on täitsa Eesti mees, kes võib olla hea kaaslane kõige vingemal kohtingul, kõige tegusamal tööpäeval või kõige mõnusamal kodus olemisel.

Tinderist teda ei leia (ta on praegu suhtes – asi tundub tõsine). Küll aga võid julgelt teda spioneerida Instagramis või Facebookis @zackmarquesoffical

Soeta piletid reedel, 31. märtsil toimuvale moeetendusele SIIT.

Jaga
Kommentaarid