Gerli A. Chantelle kollektsioon

Kollektsioonis köidavad pilku pastelsed toonid, millele annavad aktsenti metalsed noodid. Materjalivalikus on kasutusel satiin, siid, klaaspärlid. Rõhku on pandud õhulisuse ning 3D-kujunditega mängimisele.

Gerli A. Chantelle kollektsioon

Inspiratsiooni sai disainer Araabia ja Prantsusmaa reisidelt: „Pärlid, luksuslikkus ja külluslikkus on inspireeritud Dubaist. Minu loomingu teine pool, mis on seotud kuldsete elementide, naiselikkuse ja elegantsusega, on Prantsusmaalt hoogu saanud,“ lisab Gerli.

Gerli A. Chantelle kollektsioon

Iga kleit ning riideese on ainulaadne. Suurt rõhku on pandud detailidele, kuna litrid, helmed, kaunistused ja tikandid on peenelt paigutatud ja erakordse täpsusega õmmeldud.

Gerli A. Chantelle'i kollektsioonid on valmistatud käsitööna, kasutades parima kvaliteediga tekstiile, sealhulgas prantsuse pitsi, pehmeid siidi ja Itaalia tikandeid ja aplikatsioone ning spetsiaalse käsitööna valmistatud klaaspärli-mustreid. Tulemuseks on silmapaistvad kujundused, mis kutsuvad esile nostalgilise elegantsi ja dramaatilise salapära.

Gerli A. Chantelle kollektsioon

Gerli A. Chantelle Couture loob moodi juba üle 10 aasta klientidele üle kogu maailma (Pariis, Dubai, Šveits, Monte-Carlo, USA, Saksamaa jt), kuid disaini tootmine toimub siiski Eestis.

Gerli A. Chantelle couture on jaganud moelava kuulsa kuningliku perekonna moelooja Elizabeth Emanueliga (kelle käe all valmis printsess Diana pulmakleit) Londonis, piilunud Karl Lagerfeldi telgitagusesse moemaailma Roomas, osalenud mitmetel kuninglikel galadel ning heategevusüritustel.

Kollektsiooni saab Tallinn Fashion Weeki raames näha juba sel laupäeval, 1. aprillil.

Jaga
Kommentaarid