Kahjustunud juuksed on väga levinud probleem nii meeste kui ka naiste seas. Põhjuseid, miks juuksed kahjustada saavad, võib väga erinevaid olla. Näiteks halvad toitumisharjumused, stress, liigne kuumtöötlus, keemilised töötlused, liiga tugev kammimine või harjamine, päikesekahjustused või muud keskkonnast tulenevad tegurid. Kui me oma juukseid piisavalt ei hoolda või kohtleme liiga karmilt, muutuvad need nõrgaks, rabedaks ja kaotavad loomuliku sära.

Kuigi paljud meist tekitavad oma juustele ise kahjustusi neid liigselt töödeldes, mängivad ka keskkond ja eluviis tegelikult üsna suurt rolli. Näiteks kogevad tänapäevase kiire elutempo tõttu paljud inimesed stressi ja mineraalainete ning vitamiinide puudust. See avaldab juuste tervisele paraku laastavat mõju. Halba mõju avaldab juustele ka keskkonnasaaste, mis võib mõjuda lausa mürgina.

Kuidas kahjustatud juukseid ära tunda?

Õnneks on kahjustatud juukseid üsna lihtne ära tunda. Kahjustatud juuste pealispind muutub tuhmiks, katkiseks ja kahuseks. Kahjustatud juuksed ei tundu siledad ega pehmed nagu terved juuksed. Selle asemel võivad need olla krussis, kuivad ja rabedad. Kahjustatud juuksed kaotavad oma elastsuse ja võivad hakata kergesti murduma.

Suurim probleem kahjustatud juuste puhul ongi nende nõrkus ja rabedus. Need on palju altimad murdumisele, sest ei suuda enam taluda harjamist ega kammimist. See tähendab, et varasemad pikad ja paksud juuksed võivad muutuda õhukeseks ja räsituks. Lisaks võivad kahjustatud juuksed muutuda väga kuivaks ja kaotada oma loomuliku sära. See teeb need raskesti käsitletavaks ja pusad on kerged tekkima.

Tegutse kohe

Kui märkad oma juustel kahjustuse märke, siis tasub kiiresti tegutseda, sest kui juukseid ei kaitsta, halveneb nende seisund veelgi. Et ära hoida juuste murdumist ja väljalangemist, tuleb hakata kasutama juukseid taastavaid ja niisutavaid tooteid, mis sinu juukseid kaitsta ja hooldada suudavad.

Uus tootesari ADDMINO-18 ongi just selleks loodud. Addmino-18 tooted ennetavad, kaitsevad ja ravivad kahjustatud juukseid, taastades katkenud sidemed karva keratiiniahelas.

Kolm naist proovisid ADDMINO-18 tooteid ja tulemused oli vapustavad:

Melani (22): Enne ja pärast pilte vaadates imestasin ise ka, et erinevus nii silmanähtav on!

Melani (22)

Enne Addmino toodete proovimist olid mu juuksed kuivad, katkised ja kahused. Olen neid viimasel ajal värvinud poevärvidega, mis ei ole neile kindlasti head teinud. Ausalt öeldes ei ole ma nende eest ka väga korralikult hoolt kandnud, sest ükski varasemalt proovitud toode väga midagi ei muutnud.

Peale esimesi kordi Addmino toodete kasutamist oli aga kohe tunda, kui kergesti kammitavaks mu juuksed muutusid. Enam ei olnud olukorda, kus pean juukseid nii tugevalt harjama, et need murduvad. Juba see on minu jaoks suur võit.

Pärast kolme nädalat kasutamist olid juuksed juba nähtavalt tervemad, sest tavalise tuhmi tooni asemel need lausa läikisid. Enne ja pärast pilte vaadates imestasin ise ka, et erinevus nii silmanähtav on.

Kindlasti julgustan kõiki proovima Addmino tooteid ning eriti just neid, kes ei usu enam sellesse, et mingi toode võib nende juuksed veel päästa.

Kaisa (28): Addmino tooted jätavad juuksed siidiselt pehmeks ning väga hästi lõhnavaks!

Kaisa (28)

Hakkasin Addmino tooteid kasutama kolm nädalat tagasi, kuna olin otsimas uusi juuksehooldustooteid, mis teeksid mu juuksed kergemini kammitavaks ja siledamaks. Mul on üsna pikad juuksed ning need muutuvad väga kuivaks ja kahuseks, eriti talvel. Jõudsin Addmino toodete komplektini, kus on šampoon, mask ja juustesse jäetav taastav palsam. Šampoon on väga mõnusa siidja konsistentsiga ning väga hea lõhnaga. See jätab juuksed siidiselt pehmeks ning väga hästi lõhnavaks. Mask, mille kandsin peale pärast šampooni, on väga hea niisutava toimega ning juustesse jäetav taastav palsam lõhnab samuti väga hästi, selle konsistents on mõnus ja siidine ning sel on juukseid kaitsev toime.

Pärast kogu komplekti kasutamist näen, et juba kolme nädalaga on mu juuksed oluliselt paremini kammitavaks muutunud ja läinud ka oluliselt heledamaks, kuna Addmino aitab eemaldada juustest kemikaale. Minu juuste struktuur on oluliselt paranenud ning juuksed on siidisemad kui varem. Päeva jooksul peab neid ka palju vähem kammima ja need näevad tervemad välja. Kõigil, kellel on probleeme kahuste ja kuivade juustega, soovitan Addmino tooteid testida.

Maria (32): Leidsin omale uued lemmiktooted!

Maria (32)

Minu jaoks on juustehooldustoodete puhul kõige olulisem koostisosade loetelu. Tavapäraselt soetan tooteid öko-poodidest, kuna võin kindel olla, et need on õrnad nii minu juuste kui ka keskkonna vastu. Addmino-18 juuksehooldustoodete koostisosad on märkimisväärsed ja mul oli neid väga põnev testida. Järelhooldustoode, mis on meeldivalt kerge ja puuviljalõhnaline, tegi juuksed erakordselt siledaks ja pehmeks ning muutis kergesti töödeldavaks. Mask oli mõnusalt tummine ning oli tunda, et toimis, nagu lubatud. Minu natuke kahused juuksed olid juba maski all tunduvalt tervemad ja siidisemad. Šampoon lubab puhastada juukseid ja peanahka tõhusalt, mida oli ka tunda. Samuti andis see mu juustele kohevust, mis püsis ka järgmisel päeval!

Mul on hea meel, et turule on tulnud uued juuksehooldustooted, mis on ilma karmide kemikaalideta ega sisalda loomseid koostisosi. Ning veel rohkem on mul hea meel, et mulle anti võimalus neid testida, tänu sellele leidsin endale uued lemmiktooted.

HAIR REBORN CLEANSER SHAMPOO

Puhastav šampoon sisaldab rikkalikult juukseid restruktureerivaid aktiivseid koostisosi ja valmistab juuksed ette järgmisteks hooldusetappideks.

KASUTAMINE: Pärast keemilist töötlust pese juukseid HAIR REBORN šampooniga, et eemaldada juustest kemikaalide jäägid ja parandada juuste struktuuri.

HAIR REBORN MASK

Intensiivne taastav ja toitev juuksemask niisutab juukseid tänu koostises sisalduvatele aktiivainetele viigikaktuseõli ja linaseemneõli.

KASUTAMINE: Kanna HAIR REBORN mask pärast šampooniga pesemist kogu juuksepikkusele, kammi juuksed ja jäta mõjuma kuni 5 minutiks ning loputa.

HAIR REBORN LEAVE-IN

Hair Reborn juustesse jäetav taastav hooldus sisaldab puuviljahappeid, mineraalsoolasid, fermenteeritud toorkohvi ja viigikaktuseõli, süsivesinikke ning niisutavaid ja toitvaid koostisosi. Vähendab tõhusalt kahu ning kaitseb juukseid kuumuse, keskkonnasaaste ning keemilise ja mehaanilise töötlemise põhjustatud kahjustuste eest.

KASUTAMINE: Pärast maski maha loputamist kanna HAIR REBORNI juustesse jäetav hooldus rätikukuivadele juustele kogu juuste pikkuses ja viimistle juuksed vastavalt soovile.

Addmino-18 professionaalsed juuksehooldustooteid leiad salonshop.ee.

Jaga
Kommentaarid