Järjepideva tööga unistuse elluviimise nimel lõigi ta Nora Isle’i kaubamärgi, mis kogus tuntust glamuursete läbipaistvate pärlpükstega. Nüüdseks on brändi rõivad kaunistanud ka tuntud Eesti naisartiste, nende seas Birgitte Susanne Hunti, Eleryn Tiitu, Birgit Sarrapit jt.

„Tegelikult läbipaistvate pükstega esmalt väljatulemine ei olnud taotluslik, vaid oli nii-öelda koba peale. Mul oli ühele üritusele vaja pikemale pintsakule midagi juurde panna ning leidsin stuudiost lillelise musta pitsi, millest öösel valmistasin läbipaistvad püksid. Kui seejärel sotsiaalmeedias kostüümist pilti jagasin, taheti püksid otseses mõttes seljast ära osta ning hakkas tulema rohkelt päringuid,“ selgitas Saar.

Nora Isle’i brändi ametlik esimene moeetendus Tallinn Fashion Week 2023 moenädalal on Marianni jaoks oluline. „See kava, mille ma olen kokku pannud, on minu jaoks äärmiselt isiklik ja emotsionaalne. Tallinn Fashion Weeki lava on see, kus ma tegelikult tulen esimest korda ennast tutvustama,“ lisab Saar ning lubab, et moe-show’l saab publik näha laia valikut kollektsioonist.

Piletid saadaval SIIN.

Mariann Saar ja Kait Kuus Piletitasku podcastis