Näiteks võiksite ennast hellitada mõnusa aromaatse massaažiga. Suurepäraste lõhnaomadustega ja kehasõbralike massaažiõlide valik on ääretult lai. Jasmiin, roos, mandel, eksootilised puuviljad, vürtsikad indiapärased aroomid, värske roheline õun – need on vaid väike osa aroomivalikust, mida katsetada ja nautida.

Kusjuures, kui sinu elus hetkel seda erilist härrat või daami ei ole, siis see pole takistuseks. Ka enese silitamine, hellitamine ja katsumine koos nahka pehmendavate massaažiõlidega on täielik teraapia! Ja proovida tasub ka romantilisi massaažiküünlaid, mille vaha sulab samuti aromaatseks õliks.

Muuda õhtu meeldejäävaks

Või vii end nädalavahetusel spaasse ja võta kaasa uus Satisfyer pro 2 kolmas põlvkond, millel on veelgi intensiivsem ja ulatuslikum stimulatsioon. Eelmise põlvkonnaga võrreldes on Generation 3 nüüd ka koos vibratsiooniga, ehk lisaks 11 õhkstimulatsioonitasemele, on sellel olemas ka 12 vibratsioonitaset.

Kui oled agasuhtes, siis on ühel uue põlvkonna Satisfyer’il olemas võimalus ühenduda ka Satisfyer Connect äpiga, millega võib sind orgasmitulva suunata hoopis su kaaslane. Kõlab ju imeliselt? Sina lihtsalt lõdvestud ja naudid hetke, mil su partner sind pingetest vabastab. Või tee sellega omale ise vibratsiooni- ja õhkstimulatsioonirežiim, kasutades selleks näites oma lemmikmuusikat.

Aga ka see ei ole veel kõik! Satisfyer pro 2 kolmandal põlvkonnal on komplektis kaasas kaks erinevat otsikut, seega veel üks lisaboonus!

Nii mehed kui ka naised vajavad eneserahuldamist

Eneserahuldamine ei ole aga ainult naiste jaoks - ka mehed vajavad seda. Uuringud näitavad, et aega iseendale koos väikemehega, vajavad mehed enim, sest nad on sageli sunnitud oma emotsioone ja hirme alla suruma. Ent kõik teame, mis tulemus on allasurutud emotsioonidel. See on plahvatusohtlik! Seega, ära karda sinagi end hellitada, armas härra. Sinu vaim ja keha tänavad sind selle eest!

Kokos masturbaatorid on ideaalsed abivahendid meestele. Seda on hea kasutada nii üksi, aga miks mitte ka koos kaaslasega – suurepärane võimalus vürtsitada oma sekselu. Kokos masturbaatorid on disainitud nii, et tunneksid mängides ennast nagu päris vagiinas või anuses. Tundub uskumatuna? Proovi ise järele!

Masturbaatori materjal on pehme, elastne ning stimuleerivad armutunnelid muudavad sisenemise ja liikumise nauditavamaks kui kunagi varem. Kogu armutunnel on kaetud erinevate tekstuuridega ja tunnelite läbimõõdud muutuvad, et pakkuda võimalikult head ja tugevat stimulatsiooni. Lisa vaid veebaasil libestit ja naudi.

Väiksemad masturbaatorid on reljeefse pinnaga, et neid oleks mugav käes hoida ja käsitleda. Soeta sobilik Kokos, vali kirgikütvaim fantaasia välja ja paku endale peadpööritavat rahuldust. Või meeldib sulle hoopis Fleshlight?

Kusjuures, öeldakse, et mitte ühelegi kohtumisele, kohtingule (!) või koosolekule ei ole soovitav minna täislastis. See pidavat vähendama keskendumisvõimet ja ratsionaalset otsustamisoskust. Seega, lastid tühjaks ja siis suurtele tegudele välisilma!

Eneserahuldamine ei ole häbiasi – võimalusi on lõputult

Liiga sageli peetakse eneserahuldamist nõrkuse või häbimärgiks. Tõde seisneb aga selles, et enese tõeliseks armastamiseks on vaja julgust. Kui suudad enda vajaduste eest hoolitseda – ehk sinu tassike on täis, siis oled parem ja ihaldusväärsem partner, kolleeg, lapsevanem, sõber.

Võimalusi ja mänguasju on rohkem kui suudad ette kujutada. See avab võrratu ukse enese eest hoolitsemise maailma. Seega, ei mingit vabandust, vaid otsejoones meelepärasema vidina otsingutele. Minivibraatorid on kindlasti ühed naiselikumad öökapimänguasjad, mida on ülemõistuse lihtne kasutada ja kaasas kanda.

Lähed reisile, nädalavahetuseks maale või sõbrannadega paariks päevaks kodust eemale – pista minikas reisikohvrisse ning naudi öid endaga ka kodust eemal. Need võrratud tegelased on mõeldud just kliitori stimuleerimiseks, mõne olemasoleva lelu mootoriks või massaažiks. Ja mis parim osa? Need on sageli soodsad ja ägedates toonides, et oma kasvõi kümmet erinevat ning võta nädalalõpuks kaasa just see, mis sinu meeleolu kõige paremini iseloomustab.

Teine fantastiline viis, naise, enda eest hoolitsemisel on armukuulid (tupekuulid). Ehkki, arvatakse, et armukuulid on pigem mõeldud sünnitanud naistele vaagnapõhjalihaste treenimiseks – mis on ka tõsi – võivad armukuule kasutada kõik naised, kes soovivad oma voodielamusi elavdada. Nimelt, on uuringud näidanud, et sage vaagnapõhjalihaste treening armukuulidega, aitab vahekorra ajal saada pikemaid ja intensiivsemaid orgasme.

Armukuule on erinevast materjalist – klaas, silikoon, kivi (mineraal), abs-plastik ja neil kõigil on oma eelised. On olemas seest täiskuulid, aga ka liikuva sisuga, mis pakuvad lisatoonust ja „vibratsiooni“ Sinu sees olles. Ikka selleks, et valikuvõimalus oleks avar ning leiaksid enda jaoks just selle õige. Samuti on armukuule võimalik tellida komplektina, et järkjärgult raskust lisada ning suurendada vaagnapõhjalihaste treeningut.

Üldreegel on, mida väiksem ja raskem on armukuul, seda rohkem peavad olema lihased treenitud, et kuuli sees hoida. Algajale on kuul kergem/suurem, et oleks lihastel kergem „kinni hoida“. Erandiks on näiteks mineraalsetest kividest kuulid, kuna nende puhul on lihtsalt suurem kuul füüsiliselt raskem kui väiksem kuul.

Tavapärastele armukuulidele lisaks on ka vibratsiooniga ja nutikuulid millede puhul on juures ka nauding. Samas saab klassikalist Lelo Luna Smart Bead’i, mis mõõdab sinu treenitust ja muudab taset vastavalt sellele, kasutada ka tavalise minivibraatorina. Ja hoopis mängulisemad on Perifit ja Elity Anura, mis muudavad tüütu vaagnapõhjalihaste treenimise meelelahutuslikuks nutimänguks.

Esimene samm parema elu poole

Lõpetuseks, enese eest hoolitsemine on üks tähtsamaid samme nii vaimse kui ka füüsilise tervise hoidmisel. Sellest, et just eneserahuldamine on enese eest hoolitsemise üks võimalusi räägitakse aga vähe, sest sellest on saanud tabuteema. Uuringud on aga näidanud, kuidas korrapärane orgasmi kogemine on loonud inimeste ellu väga palju positiivseid muutusi.

Tee esimene samm positiivsema tuleviku ja heaolu nimel juba täna ning leia endale Kirg.ee lehelt just see sobiv mänguasi, pesu, õli või muu eneseväljenduse viis, mis lubab sul iseendaga intiimselt taasühenduda ja nautida omaenda seltskonda. Südamlik aplaus sulle selle eest, et asud tegutsema enda parima hüvangu nimel!

Ja ära unusta, libesti on midagi, mis muudab armatsemise alati paremaks ja nauditavamaks!

Hoia käsi pulsil ka kire soodusrubriigil ja uutel toodetel, mille valik täieneb pidevalt!

Alati Sinu
Kirg.ee saadik

Jaga
Kommentaarid