Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ning hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi, muu hulgas hambaravi, proteetikat, ortodontiat, endodontiat ja implantoloogiat.

Koostöö kliinikumi eriarstide vahel on tihe. Nii saavad ka kõige keerukamad ravijuhtumid tervikliku ja parima võimaliku nüüdisaegse ravi. Nii proteetiliste tööde kui ka röntgenülesvõtete tegemiseks on kliiniku personali kasutada kõige moodsam 3D-tehnoloogia, mille abiga juba esimesel visiidil täpseid restauratsioone teha.

Sakala Hambaravis pakutakse ka üldnarkoosis ja sedatsioonis hambaravi. Seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosis (üldanesteesias) hambaravi kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul selleks, et vähendada kaasnevat valutunnet või ravi puhul ilmnevaid vastureaktsioone, on üha sagedasem põhjus säärase ravimeetodi kasutamiseks suur hirm hambaravi ees. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad – tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset (kui üldse) patsiendipoolset koostööd.

Ka raviaegade broneerimine on tehtud ütlemata mugavaks. Kliinikumi pakutavate teenustega saab tutvuda ja raviaega broneerida Sakala Hambaravi kodulehel.

Sakala Hambaravi
Kotka 12, Tallinn
+372 5335 9966

Lumen Hambakliinik – Sinu Hambakliinik Viimsis

Lumen Hambakliinik asub mereäärses Viimsis. Käes on meie 30. tegutsemisaasta Eesti hambaraviasutuste maastikul. Kliinik on arenenud ja kasvanud kindlat ja rahulikku teed pidi. Patsiendist hoolimine, professionaalsus oma töös, kõrgtehnoloogia kasutamine – need on väärtused, millest püüame alati juhinduda.

Kliinikul on Viimsis kaks asukohta:

- Viimsi SPA majas, kus toimuvad lasteravi ja hügienisti vastuvõtud;
- Viimsi Äritares, kuhu on koondatud digitaalsed diagnostika- ja analüüsimisvahendid, oma CAD/CAM-i hambalabor ning uued ravikabinetid ja kust avaneb ilus vaade Viimsi mõisapargile. Kõik kliiniku ruumid on varustatud õhupuhastajatega, kindlustame alati patsientidele steriilsed ja nõuetekohased vahendid. Ooteruumid on avarad ja turvalised.

Lumen Hambakliiniku meeskonna suur kirg ja huvi on digitaalsete hambaravivõimaluste kasutamine. Arstide teenistuses on modernne ravitehnika, mikroskoobid (eriti olulised just juureravi korral), digitaalne suusisene skanner, suukaamerad, 3D-röntgen ja 3D-printimise võimalus. Nende abiga saavad raviarstid täpset ja ulatuslikku infot edasise ravi planeerimiseks. Üha rohkem on ravivisiidi osaks digitaalsete mudelite ja röntgenuuringute analüüs.

Õnnelikuks on tehtud patsiente uute, „üle kogu suu“ naeratustega, mille loomises osalevad võrdselt nii patsient, tema raviarst kui ka hambatehnik. Uue naeratuse valmimisele eelneb palju tööd, kus on kindlal kohal selle digitaalne disainimine (DSD – Digital Smile Design) ja patsiendiga arutamine.

Pakutavad teenused: konsultatsioonid, esmaabi, hammaste ravi ja profülaktika, juureravi, hügieeniprotseduurid, igemeravi, suukirurgia, proteesimine, implantatsioon.

Enne implantaatide asetamist planeeritakse tarkvarade abil nende asukohad, disainitakse implantaatidele kroonid, 3D-prinditakse vajalikud kaped või mudelid. Lumen Hambakliiniku laboris kasutatakse juba 11 aastat hambakroonide, -sildade ja -laminaatide valmistamiseks CAD/CAM-tehnoloogiat. See on päris pikk kogemus. Hammaste keraamilised restauratsioonid valmivad kõigest päevaga. Väga populaarsed on Naeratuspaketid, mis on seotud peamiselt suuhügieeni protseduuridega.

Lumen Hambakliinik on pikaaegne Eesti Tervisekassa lepingupartner. Patsiente on igas vanuses, nii lapsi kui ka kõrgeealisi. Väga hea koostöökogemus on Lumen Hambakliinikul Svea Finance’iga, leidmaks patsiendile raviks järelmaksuvõimalusi.

Vaatamata mistahes keerulisele ajale ja olukorrale on hammaste tervis tähtis ja oluline. Täname oma patsiente ning hindame usaldust ja koostööd.

Rõõm naeratusest – meie ühine eesmärk.

Lumen Hambakliinik
Viimsi Äritare 3. korrus, ruum 317, Paadi tee 3
Viimsi SPA maja 2. korrus, Randvere tee 11
+372 601 1812, +372 5341 6072

Viru Hambakliinik – kesklinnas asuv kaasaegne kliinik koos hambalaboriga

Tallinna üks juhtivamaid hambakliinikuid Viru Hambakliinik tegutseb 2005. aasta kevadest ja pakub kõiki hambaraviga seotud teenuseid – alates hambaravist kuni implantoloogia ja esteetiliste protseduurideni.

Meie kliinikus töötavad oma ala spetsialistid, kes on usaldusväärsed ja abivalmid. Hambaarstid kasutavad alati kvaliteetseid ning kaasaegseid materjale ja seadmeid. Parima ravitulemuse saavutamiseks täiendab kliiniku personal teadmisi koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Meie kliinikus töötab ka Eesti üks parimaid näo- ja lõualuukirurge dr Riinu Rahuoja.

Viru Hambakliinikul on oma hambalabor, mille olemasolu tagab parema kvaliteedi ning kiirema protsessi proteeside, kapede jm valmistamisel.

Igas ravikabinetis kasutatakse madala kiirgustasemega digitaalset röntgensüsteemi, tänu millele saab röntgenpildid tehtud ravitoolist tõusmata. Lisaks on võimalik teha ka panoraam- ja 3D-röntgenit.

Meie kliinikus tehakse juurekanalite ravi mikroskoobi abil, mis võimaldab arstil paremini näha keerulist juurekanalite anatoomiat. Tõenduspõhise kirjanduse andmetel on juureravi edukuse määr keskmiselt ca 90%. Juhul kui põletik püsib juurt ümbritsevas luus, on võimalik see eemaldada apikoektoomia e juuretipu resektsiooni abil. Tegu on mikrokirurgilise protseduuriga, mis teostatakse kohaliku tuimestusega ning mille käigus mikroskoobi all eemaldatakse hambajuure tipp põletikulise koega ja suletakse retrograadse täidisega.

Lisaks tehakse Viru Hambakliinikus ka laialdast laserravi. Lasereid kasutatakse hambaravis tõhusate abivahenditena:

  • juureravis vana juuretäidise eemaldamiseks ja juurekanalite tõhusaks loputamiseks/steriliseerimiseks;

  • igemeravis ja periimplantiidi ravis;

  • implantoloogias, suukirurgias moodustiste eemaldamiseks, suulimaskesta haiguste (herpes, aftid, lihhen jne) raviks.

Samuti valmistame individuaalseid kapesid, millega saab kodus lihtsalt ja tõhusalt hambaid valgendada. Teeme ka kabinetis hammaste valgendamist.

Kõiki protseduure saab teha ka meie partnerkliinikutes, Tähesaju tee 14 asuvas Lasnamäe Hambakliinikus või Rotermanni kvartalis asuvas Rotermanni Kliinikus.

Viru Hambakliinik on samuti Eesti Tervisekassa lepingupartner.

Viru Hambakliinik
Hobujaama 4, Tallinn
+372 660 2302
+372 5280 3889

Rotermanni Kliinik
Rotermanni 2, Tallinn
+372 666 1540

Lasnamäe Hambakliinik
Tähesaju tee 14, Tallinn
+372 602 4900

Dr. Schults Hambakliinik – hambaravi Mustamäel

Dr. Schultsi Hambakliinik Tallinnas alustas tegevusega juba 20 aastat tagasi. Meie kliinikus töötab kaheksa hambaarsti, kes abistavad ja nõustavad meeleldi nii täiskasvanuid kui ka lapsi, lähtudes patsiendi soovidest ja meie kogemustest. Meie arstid teevad omavahel tihedat koostööd, seetõttu suudame leida lahenduse ka kõige keerulisematele ravijuhtudele.

Pakume hambaravi Tallinnas Mustamäel kena parkmetsa ääres. Meie kliinikus töötavad implantoloogid, kirurgid, juureraviarstid (juureravi mikroskoobiga), proteesiarstid ja laste hambaraviga tegelevad arstid.

Arstide käsutuses on modernne tehnika, sealhulgas 3D-röntgen ja mikroskoobid, mis võimaldavad täpsemalt diagnoosida ning näiteks juureravis saavutada maksimaalset tulemust. Juureraviga tegelev arst ehk endodont peab oluliseks, et tööpiirkonnast saadakse kohe piisavalt täpne pilt, siis jäävad tarbetud korduvad visiidid ära. Mikroskoobi suurendus ja valgusjõud aitavad juureravis tuvastada väikeseid ja kitsaid juurekanaleid ning pragusid, mis on palja silma eest varjatud.

On patsiente, kellele seondub hambaraviga hirm ja ärevus. On ka ravijuhte, kus protseduurid võivad patsiendile olla ülimalt ebamugavad. Siis on parimaks lahenduseks hambaravi sedatsiooni all või üldnarkoosis. See on hea võimalus säästa ennast stressist, mis muidu ravile tulemisega kaasneks.

Implantaatide paigaldamine on raviteenusena meie kliinikus järjest rohkem nõutud. Kasutame kolme erineva tootja implantaate, et lahendada ka keerukamad ravijuhud.

Laminaadid ja lumineerid teevad patsiendi naeratusega imet, dr Schults ja dr Kütt on seda korduvalt tõestanud.

Väga populaarne teenus meie kliinikus on hammaste zoom-valgendus, millel on püsiv kaunis tulemus ja seda parima hinnaga Eestis.

Meie arstid täiendavad end pidevalt erialastel koolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Töötame iga päev vahetu, sõbraliku ja pingevaba õhkkonna loomise nimel meie raviprotseduuride eel, ajal ning vältel.

Dr. Schults Hambakliinik on Eesti Tervisekassa lepingupartner, meie juures saad kasutada nii täiskasvanute hambaravihüvitist kui ka proteesihüvitist. Vaata: www.hammas.ee

Laste hambaravi eest tasub Eesti Tervisekassa.

Saab kasutada ka Confido tervisekindlustust.

J. Sütiste tee 30A, Tallinn

+372 5856 9595

Tõnismäe Hambaravi – hambaravi mugavas asukohas Tallinna kesklinnas kino Kosmose vastas, kogenud spetsialistide kindlates kätes, moodsa tehnika abiga

Tõnismäe Hambaravis töötavad erinevate hambaravivaldkondade pikaajalise töökogemusega spetsialistid, kes teevad pidevat koostööd, et kõik patsiendid, kes kliiniku uksest sisse astuvad, väljuksid elu parima ja õnnelikema naeratusega.

Kliiniku sõbralik meeskond pakub pea kõiki hambaraviga seotud teenuseid nii lastele kui ka täiskasvanutele – ennetust ja ravi, juureravi ja proteesimist, suukirurgiat ja implantatsiooni. Kõikides valdkondades kasutatakse uusimat tehnikat ja kõige kaasaegsemaid teadmisi ning meetodeid. Kasutusel on hambaravimikroskoobid, mida kõige enam kasutatakse juureravis, aga tihti ka muude ravietappide läbiviimisel.

3D röntgen ja digitaalne planeerimine on Tõnismäe Hambaravis igapäevane ja tavaline. Kliiniku kirurgid paigaldavad kõrge kvaliteediga ja täpseid Megageni implantaate ainult digitaalselt planeeritud juhitava kirurgia meetodil. Keerulisemaid kirurgilisi protseduure tehes või suure hirmu korral saame täiskasvanutele pakkuda sedatsiooni (anesteesia, kus patsiendil tekib rahulikkus, unisus ja väheneb hirmutunne).

Tõnismäe Hambaravi on ka üks väheseid hambaravikliinikuid, kus tegeletakse põhjalikult hambatraumadega. Siin on Eesti üks väheseid hambatraumadele pühendunud hambaarste, kes oskab aidata nii lapsi kui ka täiskasvanuid erinevate hambaõnnetuste korral. Kiire ning õige tegutsemine on sellistel juhtudel hamba päästmisel kõige olulisem!

Tõnismäe Hambaravi on Eesti Tervisekassa lepingupartner, pakkudes nii täiskasvanute-, laste kui ka proteesihüvitist. Koostöös krediidifirmadega Esto ja Medicredit pakume ka järelmaksuvõimalust.

Suurim rõõm ja parim tänu arstile tema töö eest on sellega rahul olev patsient!

Tõnismäe Hambaravi

Tõnismägi 11a, Tallinn

+372 600 5323

Jaga
Kommentaarid