Protseduur on igati nauditav ja valutu, andes kohe pinguldava ja tõstva efekti. Peale seda näeb nahk välja oluliselt noorem, tõstetud, säravam ja pringim.

WISHPro on uuenduslik näohooldusaparaat, mis muudab magnetimpulsid aktiivseks energiaväljaks. Magnetväli omakorda muudetakse erinevate tehnoloogiliste otsikute abil kas mikrovooluks või punase ja sinise LED-valguse tehnoloogiateks. Olenevalt naha tüübist, vanusest ja hetkeolukorrast kombineeritakse õige tehnoloogiline otsik sobiva seerumikapsliga ning magnetimpulsid aitavad toimeainetel jõuda parimal võimalikul viisil naha kõige sügavamatesse kihtidesse, andes kohesed silmaga nähtavad tulemused.

Kasutajakogemus

Maria, 38 a

Käisin veidi enam kui kuu tagasi oma esimeses WISHPro hoolduses ja olen sellest täielikus vaimustuses. Ma ei ole mitte kunagi varem peale näohooldust nii suuri silmaga nähtavaid tulemusi kogenud. Hooldus ise on ülimalt mõnus ja nauditav ning on täiesti uskumatu, et selliseid tulemusi on võimalik saavutada niivõrd lühikese ajaga! Peale hooldust on mu nahk silmanähtavalt siledam, pringim ja justkui „tõstetud“ ning seda ilusat sära jätkub veel mitmeteks päevadeks. Maksimaalse tulemuse saavutamiseks otsustasin läbi teha ühe korraliku kuuri ning käin hetkel hoolduses üks kord nädalas ning iga korraga on tulemus veelgi parem. Peale kuuri lõppemist hakkan hoolduses käima üks kord kuus, et saavutatud tulemust kenasti hoida! Ma olen loomult pigem skeptiline inimene, kuid WISHPro hooldust julgen südamest soovitada!

WISHPro hooldusi tehakse Eesti ühes suurimas ilukliinikus Royal Grace, mille esindused asuvad Tallinna südalinnas ja Tartus. 11 tegutsemisaasta jooksul on kliinikusse koondunud oma ala parimad professionaalid ning tehnika, mida pidevalt uuendatakse. Ilukliiniku Royal Grace üks eesmärk on olla pidevalt kursis uute tehnoloogiatega ja tuua neist paremad Eestisse oma klientide kasutusse!

Esimese ilukliinikuna Eestis annab Royal Grace oma tööle raha tagasi garantii! Kui kliendil peale esimest WISHPro hooldust silmaga nähtavaid tulemusi ei ole, saab klient teenuse eest makstud raha tagasi.

WISHPro tutvustavale hooldusele saab registreeruda siin.

Jaga
Kommentaarid