13385926ws

Nüüd on tema stiil pariisitarilikult šikk. Zendaya on Louis Vuittoni käekottide kampaania reklaamnägu. Fotod on teinud ikoonilised Mert ja Marcus. Zendaya sõnul on ta kasvanud Louis Vuittoni kampaaniate saatel. „Mu lemmik oli pärit 2000. aastate algusest, kus modelliks oli Naomi Campbell. Mäletan selgelt, kuidas seda lapsena ajakirjades nägin.“

26aastane Zendaya meenutab sedagi, et MySpace’i platvormil oli paljudel profiili taustaks just LV monogramm. Naerdes lisab ta, et temal samuti.

Capucine’i-nimeline käekotimudel nägi ilmavalgust 2013. aastal. Pullvasikanahast käekott on ühtaegu elegantne ja vastuoluline. Seda saab kanda nii käe otsas kui ka üle õla.

„Mulle meeldib, kui mu käed on vabad. Seega ma eelistan väikest kotikest, enamasti crossbody, mida saan endaga kõikjale kaasa võtta. Kotti peab mahtuma telefon, huuleläige ja väike kaamera,“ tutvustab Zendaya oma valikuid. Kui tuleb aga võtta suuremat sorti käekott, on tema põhimõte kõik või mitte midagi. „Sellisel juhul täidan selle koti täielikult. Arvuti peab kindlasti sisse mahtuma.“

Louis Vuittoni kotti Capucine on eri suuruses. „Kui ma midagi juba ostan, siis tahan, et see ka kestaks. Ma ei ole sugugi kõige vastutustundlikum kotiomanik. Loobin seda omajagu, nii et kott on lõpuks ikka korralikult kantud,“ tunnistab Zendaya.

2022 Primetime Emmy Awards - HBO and HBO Max Post Emmys Reception

Allikas: Vogue

Jaga
Kommentaarid