Tartus asuva esteetilise kirurgia erakliiniku Clinica arst dr Isabella Heido tõdeb, et ilusüstipatsiendid on enamjaolt 30–60-aastased naised, aga on ka erandeid ja vähesel määral käib ka mehi. Neile, kes on valmis vähemate kortsukeste ja värskema välimuse saavutamise teel ilusüstide kasuks otsustama, jagab dr Heido teadmisi selle kohta, millal on õige aeg süstidega alustada, milliseid süste kuhu piirkonda üldse tehakse, kaua tulemus püsib, missugused on ilusüstide võimalikud ohud ja kuidas näeb välja hästi tehtud ilusüstide tulemus.

Ka Ave usub, et peaaegu iga kolmekümnele lähenev naine unistab salamisi vähematest kortsudest, ent mõni võtab midagi ette ja mõni mitte. „Minu jaoks tuleb kortsude häiriva olemasolu teadvustamine alati järsku – vaatan ükspäev peeglisse ja nüüd häirib – appi, seda ja teist oleks siin näos vaja teha! Hakkasin teistelgi märkama kortse, mis ka endal probleemsed. Kortsukesed jäid silma meedias, sõpradel ja isegi mehel.“

Ave räägib saates ka üllatava loo selle kohta, miks ta üldse endale esimesed ilusüstid teha lasi ja miks nüüd, kui Clinicas käib, enam samamoodi ei käituks. Saatejuht on Eve Kallaste.

Ave enne ja pärast botuliintoksiini süsti tegemist.

Jaga
Kommentaarid