Tupekuule kasutatakse eelkõige seksuaalseks stimulatsiooniks või vaagnalihaste treenimiseks. Tupekuulide kasutamine vaagnalihaste treenimiseks on mõeldud eelkõige äsja sünnitanud naistele ja seda soovitavad mitmed günekoloogid ja sünnitusarstid.

Lisaks parandavad ja mitmekesistavad tupekuulid sekselu, sest treenitud vaagnalihased suurendavad naudingut ja orgasmi saamise tõenäosust ning muudavad orgasmi võimsamaks ja pikemaks.

Kuidas kasutada tupekuule?

Tupekuulide kasutamiseks tuleb pingutada tupelihaseid (vaagnalihas ehk PC-lihas). Seda on leida väga lihtne – sama lihas, millega hoitakse kinni uriini või proovitakse urineerimise ajal pissimist lõpetada. Selle pingutamisel tekib tunne, nagu liiguks lihas taha ja allapoole. See ongi tupelihas või vaagnapõhjalihas.

Kui lihas on leitud, siis leidke ka mugav ja pingevaba positsioon, näiteks istudes, ja sisestage õrnalt kuul või kuulid tuppe. Ärge hoidke jalgu laiali, vaid pigem koos, et kuulid seisaksid kindlalt paigal.

Seejärel proovige tupelihaste abil liigutada kuulikesi üles ja alla ning proovige hoida kuuli mõned sekundid kinni. Seejärel puhake ning korrake ja nii vähemalt kümme korda järjest ja kolm korda päevas.

Kui istudes on lihased piisavalt tugevad, siis proovige sama harjutust teha seistes ja samuti kolm korda päevas. Kui ka seistes on lihas piisavalt arenenud (tupekuulid ei kuku harjutuste tegemise ajal välja), siis tõstke toonust ja tehke samal ajal kükke.

Kui tupekuulid ei kuku välja ka kükkide tegemise ajal, siis olete jõudnud viimase tasemeni – hoidke kuule sees igapäevase rutiini ajal, näiteks tehes kodutöid, väikese jalutuskäigu ajal või dušši all käies. Kindlasti veenduge, et lihased on piisavalt tugevad ning jalas on püksikud, et kuulid ei kukuks välja potentsiaalselt piinlikes olukordades.

Kui olete jõudnud viimase tasemeni, siis tehke harjutusi iga päev, sest vaagnapõhjalihas on nagu iga teine lihas, mida saab treenida, aga kui treeningud pikaks ajaks lõpetada, siis kaob ka lihasest toonust. Lisaks peske tupekuulid pärast iga harjutuse algust ja lõppu alati sooja vee ja seebiga ning kuivatage korralikult.

Millised tupekuulid osta?

Tupekuule on erineva suuruse, kuju ja hinnaga ning nendega tasuks tutvuda LoveShop.ee online sekspoes. LoveShop.ee e-poes on pea sadakond erinevat tupekuuli ja hinnad algavad 9.90 eurost.

Kõik tooted on laos olemas ja enne kella 18 tehtud ostud postitatakse samal päeval. Lisaks, kui teete oma elu esimese ostu, saate kaasa 3 kingitust täiesti tasuta.

Tutvuge LoveShop.ee tupekuulide valikuga SIIN.

Jaga
Kommentaarid