Jaanuaris jõudsid avalikkuseni fotod võtteplatsilt, kus on näha peategelast Carriet käest kinni jalutamas oma kunagise suure armastuse Aidaniga. Vaata lähemalt SIIT.

Nüüd on asi ametlik! Veidi üle kuu aja ootamist, sest juunis on HBO platvormilt võimalik teist hooaega vaadata.

Ka seriaalis kaasategev näitleja Sara Ramirez on oma Instagrami kontole postitanud foto enda nimekaardist.

Seriaal keskendub armastatud tegelaskujude Carrie, Miranda ja Charlotte’i eludele viiekümnendates. Kes on lesk, kellel on teismelised lapsed, millega kaasnevad omad probleemid. Lisandunud on veel mitu tegelast, kes seriaalile värskust annavad.

Cynthia Nixon

Teadupärast Kim Cattrall seriaalis osaleda ei soovinud. Nii pole Samanthat pildiliselt näha. „…And Just Like That“ esimeses hooajas on küll silmata tema ja Carrie sõnumite vahetust, aga see on ka kõik. Samantha elab uue seriaali järgi Londonis.

Charlotte'i tegelaskuju Kristin Davis seriaali esimese hooaja avapeol

On „Seksi ja linna“ fänne, kes on kiitnud seriaali oma progressiivsuse poolest. Teemaks on toodud nii rassilised, seksuaalsed kui ka soolised küsimused, ent on ka neid, kes kritiseerivad uusi episoode.

Foto võtteplatsilt

Moe osas ei ole me pidanud pettuma. Oleme näinud elusuuruses Valentino ballikleite, Norma Kamali kleiti, samuti ka Falguni Shane Peacocki loomingut.

Jah, me ei näe seriaalis Kim Cattralli, aga samuti ka Chris Notti, kelle mängida oli Mr Bigi roll. Pärast seda kui esimene episood oli välja tulnud, ilmnes, et teda süüdistatakse seksuaalses ahistamises. Noth on kõiki väiteid eitanud.

Vaata uue hooaja treilerit!

Jaga
Kommentaarid